search
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 03:58
MENU CLOSE

Πάτρα: Αποπειράθηκαν να βιάσουν 20χρονη στη μέση του δρόμου

11.03.2022 09:21
gunaika new

Θύμα απόπειρας βιασμού έπεσε μια 20χρονη μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, το βράδυ της στην περιοχή της πλατείας Ανδρούτσου, στην Πάτρα.

Άγνωστος άνδρας, νεαρής ηλικίας περίπου 25 ετών, αφού της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με την 20χρονη, την άγγιξε στο μηρό και επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθώς η κοπέλα έβαλε τις φωνές και άρχισε να τρέχει.

Η Αστυνομία αναζητά τα ίχνη του δράστη προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον ίδιο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία φοιτήτριας στις 26 Φεβρουαρίου στις 06.00 το πρωί, στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρές φοιτήτριες που περπατούσαν.

Σύμφωνα με το gnomip.gr η νεαρή πήγε στην Αστυνομία, ενημέρωσε σχετικά για το συμβάν, χωρίς όμως να υποβάλει μήνυση, με αποτέλεσμα να μην σχηματιστεί δικογραφία.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει συγγενικό της πρόσωπο από τις κάμερες καταστημάτων της περιοχής έχουν αποτυπωθεί οι κινήσεις του δράστη.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Χιόνια στην Αττική και σήμερα – Νέα επιδείνωση από αύριο, Σάββατο (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποια σχολεία θα είναι σήμερα κλειστά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27