search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:39
MENU CLOSE

Μήνυμα των Anonymous στους Ρώσους: «Ο Πούτιν σας θυσίασε – Ξεσηκωθείτε» (Video)

13.03.2022 10:57
Anonymous Greece: Αυτός είναι ο «αρχηγός» των Τούρκων χάκερ - Διέρρευσαν ονοματεπώνυμα - Media

Nέα παρέμβαση των Anonymous, 18 ημέρες από την εισβολή στην Ουκρανία. 

«Ο Πούτιν θυσίασε τον ρωσικό πληθυσμό. Σε αυτό το σημείο, ο πιο ειρηνικός τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η σύγκρουση θα ήταν να ξεσηκωθεί ο λαός της Ρωσίας εναντίον του Πούτιν και να τον απομακρύνει από την εξουσία», τονίζουν στο βίντεο, καλώντας τους Ρώσους να ξεσηκωθούν.

«Είστε παγιδευμένοι πίσω από ένα σιδερένιο παραπέτασμα προπαγάνδας, με την κυβέρνησή σας να προσπαθεί να σας εμποδίσει να συμμετάσχετε στη διεθνή συζήτηση, από φόβο για το τι μπορεί να μάθετε. Το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν διενεργεί εγκλήματα πολέμου με την πρόσφατη εισβολή του στην Ουκρανία, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια προσφυγική κρίση και αμέτρητους θανάτους» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ομάδα χάκερ.

«Είναι μια τρομερή κατάσταση που σας έχουν βάλει, αλλά η μόνη σας επιλογή για να αποτρέψετε την επικείμενη οικονομική κατάρρευση και τον πιθανό παγκόσμιο πόλεμο είναι να λάβετε μέτρα για να αντισταθείτε στον πόλεμο και στο καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πούτιν θυσίασε τον ρωσικό πληθυσμό. Σε αυτό το σημείο, ο πιο ειρηνικός τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η σύγκρουση θα ήταν να ξεσηκωθεί ο λαός της Ρωσίας εναντίον του Πούτιν και να τον απομακρύνει από την εξουσία», καταλήγουν οι Anonymous.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:39