search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:02
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι ισχύει με τη συναυλία του Πλούταρχου που πήγαν οι γονείς – «Δεν τους έχω δει ποτέ» ξεκαθαρίζει ο διοργανωτής (Video)

13.03.2022 16:10
goneis_patra_new

Άγνοια δηλώνουν οι διοργανωτές της συναυλίας του Πλούταρχου, στην οποία βρέθηκαν οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, τον Ιούλιο του 2021, για να ζητήσουν -όπως ισχυρίστηκαν- να οργανωθεί φιλανθρωπική συναυλία για παιδιά με εγκεφαλοπάθεια, όπως η Τζωρτζίνα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», ο διοργανωτής Άκης Ευαγγέλου ξεκαθάρισε πως ουδέποτε ήρθαν σε επαφή με εκείνον ή με τον καλλιτέχνη.

«Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα, σε εμάς και σε εμένα προσωπικά δεν είχε έρθει κανένας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εμένα δε με προσέγγισε κανένας ποτέ, αλλά ούτε και συνεργάτη μου. Δεν τους έχω δει ποτέ. Απλά ξέρω ότι ήταν στη συναυλία από τις αναρτήσεις τους. Δεν ήρθαν ποτέ σε εμένα, ούτε σε συνεργάτη ούτε στο Γιάννη Πλούταρχο, ούτε σε κανέναν», είπε ο κ. Ευαγγέλου.

Διευκρινίσεις από το περιβάλλον του ζευγαριού

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού διευκρίνισε, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», ότι το ζευγάρι πήγε στη συναυλία για να μιλήσει με τον Πλούταρχο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Η Ρούλα και ο Μάνος είχαν πάει στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, με σκοπό να συναντήσουν τότε είτε τον τραγουδιστή, είτε κάποιον από τους διοργανωτές. Στόχος τους ήταν να έχουν μια συνομιλία μαζί του, προκειμένου να του ζητήσουν να γράψει και να ερμηνεύσει ένα τραγούδι για τη Τζωρτζίνα ή να πραγματοποιήσει μια συναυλία προκειμένου τα έσοδα να πήγαιναν σε παιδιά με ειδικές ανάγκες», ανέφερε.

«Ωστόσο, δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον τραγουδιστή λόγω Covid. Μάλιστα, πριν πάνε στη συναυλία είχαν στείλει μηνύματα στο Instagram του Γιάννη Πλούταρχου και του γιου του για αυτό το λόγο, τα οποία δε διαβάστηκαν και δεν απαντήθηκαν ποτέ», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιακμάνης για Μπίκα: «Κάποιος έδωσε λάθος οδηγίες στους αστυνομικούς» (Video)

Ακρίβεια: Στη Βουλγαρία για βενζίνη οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας (Video)

Χανιά: Έχασε τη ζωή του ο εργαζόμενος που έπεσε από απορριμματοφόρο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:02