search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:28
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν «ξεσκεπάσουν» τις δολοφονίες, όλα αλλάζουν

14.03.2022 08:53
Agries-melisses_new

Μεγάλες ανατροπές θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1.

Ο Δούκας αποδέχεται την πρόταση του Νικηφόρου και η εύρεση νέας τοποθεσίας για το αεροδρόμιο είναι πιο κοντά από ποτέ, ενώ η Αιμιλία προχωρά ακάθεκτη το σχέδιό της, αναζητώντας στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή.

Από την άλλη, ο Κυριάκος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα, προς όφελος του χωριού. Ο Σέργιος θα αποκαλύψει κάτι στην Ασημίνα που θα φέρει μεγάλες ταραχές. Η Ουρανία αποφασίζει να πείσει τον Κυριάκο να αποδεχτούν την πρόταση του Άλκη και να φύγουν στην Αμερική.

Η ανακάλυψη των σωρών του Ορφανίδη και των συντρόφων του θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σ’ ένα παράτολμο σχέδιο με σκοπό να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες. Τα πράγματα, ωστόσο, θα πάρουν απρόσμενη τροπή…

Διαβάστε επίσης:

Συσκέψεις επί συσκέψεων στον ΑΝΤ1

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει αν συνεχίζει του χρόνου στον Alpha

Μπογιόπουλος υπέρ Μποφίλιου για αντιπολεμική συναυλία: «Μην έρθετε, καθίστε σπίτι, βάλτε “Ράμπο” – ειδικά εσείς οι αριστεροαντώνηδες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:28