search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:19
MENU CLOSE

Survivor: «Κατέρρευσε» συναισθηματικά η Μυριέλλα – Το ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα (Video)

14.03.2022 11:05
myriella-survivor-new

Τα όριά της να δοκιμάζονται νιώθει η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor η οποία ξέσπασε μπροστά στην κάμερα, λέγοντας ότι αισθάνεται ότι το σώμα της την έχει, πια, εγκαταλείψει.

H ηθοποιός δεν μπορούσε να συγκρατήσει, μάλιστα, τη συναισθηματική της φόρτιση μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Νιώθω ότι με έχει εγκαταλείψει το σώμα μου τελείως. Σήμερα δεν ξέρω αν πρέπει να αγωνιστώ γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, να σηκώσω το σακίδιο μου και να το μεταφέρω» είπε, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να παίξει στο αγώνισμα.

Η φράση της Ασημίνας που εξόργισε τη Μυριέλλα

Λίγο αργότερα, μια φράση της Ασημίνας έμελε να φέρει τη Μυριέλλα εκτός ορίων, κάνοντάς την να ξεσπάσει για ακόμα μια φορά.

«Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να επανέλθω. Νιώθω μέρα με την μέρα τις δυνάμεις μου να με αφήνουν. Σήμερα δεν είχα το κουράγιο να σηκώσω ούτε το σακίδιο μου.

Θέλω πολύ να τρέξω και θέλω πολύ να παλέψω μέχρι τελικής πτώσεως και ας φύγω με φορείο από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν θέλω, όπως είπε η Ασημίνα, να παρασιτώ!

Δεν έχω μάθει έτσι στη ζωή μου και σε καμία περίπτωση δεν θα κάτσω να παρασιτώ, πολύ σκληρή λέξη Ασημίνα» είπε -μεταξύ άλλων- η παίκτρια των Διασήμων.

Διαβάστε επίσης:

Έχει Κυψέλη η Μόσχα;

Chart Show: Δυναμική πρεμιέρα για την Δέσποινα Βανδή – Οι αντιδράσεις στα Social Media

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν «ξεσκεπάσουν» τις δολοφονίες, όλα αλλάζουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:19