search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:46
MENU CLOSE

Μαρία Σάκκαρη: Την Πάρο και την Αντίπαρο προτείνει για διακοπές (Video)

15.03.2022 18:48
sakkari15322_new

Σε μια διαφορετική ερώτηση που της έγινε από Αμερικανό δημοσιογράφο μετά την πρόκρισή της στις «16» του BNP Paribas Open κλήθηκε να απαντήσει η Μαρία Σάκκαρη.

Ο δημοσιογράφος την ρώτησε σε ποιο μέρος θα πρότεινε στους Αμερικανούς για διακοπές, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να αναφέρει τα εξής: «Δε θα βρείτε καλύτερες παραλίες από την Ελλάδα. Πάντα προτείνω στους φίλους μου στο tour να επισκεφτούν αρχικά την Αθήνα για δύο μέρες, όχι περισσότερο γιατί η Αθήνα είναι μικρή πόλη. Δεν είμαι μεγάλη φαν της Μυκόνου και της Σαντορίνης γιατί έχουν πολύ κόσμο. Όμως υπάρχουν πολλά όμορφα νησιά όπως η Πάρος και η Αντίπαρος. Τα αγαπημένα μου είναι η Σύρος και η Κρήτη.»

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε 118 νησιά οπότε είναι δύσκολο για μένα να επιλέξω ένα. Θα έλεγα Πάρος και Αντίπαρος είναι πολύ hot αυτή τη στιγμή. Σε όποιο νησί και να πας στην Ελλάδα, είναι ωραία και θα περάσετε καλά», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Σάκχοφ: «Αν είχα μπει στην Ουκρανία δεν θα έφευγα ποτέ»

Παρί Σεν Ζερμέν: Αποδοκιμασίες και υβριστικά γκράφιτι κατά Μέσι

Ναόμι Οσάκα: Tης έκαναν bullying εν μέσω αγώνα – Απίστευτο περιστατικό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:43