search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:41
MENU CLOSE

Τούρκος ΥΠΕΣ για Ουκρανία: Για τα νεκρά παιδιά φταίει ο Τζόρτζ Σόρος (Video)

15.03.2022 09:49
Souleiman Soilou_new

Δηλώσεις, που σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς από έναν σοβαρό υπουργό Εσωτερικών, έκανε σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία ο Τούρκος ΥΠΕΣ Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, ο οποίος είναι και αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης, ισχυρίστηκε ότι υπεύθυνος για τα νεκρά παιδιά στην Ουκρανία είναι ο… Τζορτζ Σόρος, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «δολοφόνο».

«Όλοι βλέπουμε τη χρεοκοπία του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ και των παγκόσμιων οργανισμών στον κόσμο. Η Ευρώπη ως κοινότητα δεν έχει νόημα. Η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος. Παραδίδονται στους κανόνες του Σόρος», είπε αρχικά ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.

«Επίσης, ο Σόρος είναι υπεύθυνος για όλα τα παιδιά που πέθαναν στον πόλεμο. Κανείς δεν πρέπει να ψάξει για εγκληματία πουθενά αλλού. Όποιος θέλει να απελευθερωθεί ο Καβάλα, είναι και δολοφόνος των παιδιών στην Ουκρανία και τη Συρία. Δείτε το ζήτημα της Ουκρανίας, υπάρχει ο Σόρος από την αρχή. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 

Βέβαια πολιτικοί αναλυτές, τόσο εντός όσο και εκτός Τουρκίας, επισημαίνουν ότι δεν «τρελάθηκε» ξαφνικά ο Τούρκος ΥΠΕΣ.

Αντιθέτως, οι παραπάνω δηλώσεις αποτελούν αποτέλεσμα προσπάθειας της κυβέρνησης Ερντογάν να ισορροπήσει το κλίμα υπέρ της Ρωσίας αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στις ΗΠΑ: Τρίχρονο αγόρι έπαιζε με όπλο και σκότωσε τη μητέρα του

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να έχει τελειώσει τον Μάιο, εκτιμά το Κίεβο – «Εξαντλούνται οι πόροι του Κρεμλίνου»

Τέξας: Θεατής απελευθέρωσε αληθινή νυχτερίδα στην προβολή της ταινίας Batman (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:35