search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:29
MENU CLOSE

Βόλος: Έβγαλε τα …γεννητικά του όργανα και τα ακούμπησε στο μπαρ

15.03.2022 10:32
bar new

Η σερβιτόρα στο μπαρ του Βόλου όταν ξεκίνησε να πάει στη δουλειά της δεν φανταζόταν τις σκηνές απείρου κάλους που θα διαδραματίζονταν μπροστά της την Κυριακή

Ένας από τους πελάτες  στα καλά των καθουμένων άρχισε να γδύνεται μπροστά στην μπάρα. Και όχι μόνο αυτό. Έβγαλε το γεννητικό του όργανο …έξω  και το ακούμπησε πάνω στον πάγκο του μπαρ.

Η ίδια και η συνάδελφός της στην αρχή σοκαρίστηκαν. Μετά, με ψυχραιμία ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τελικά ο δράστης καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Πρόκειται για έναν 45χρονο, που κατηγορήθηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην 22χρονη εργαζόμενη σε καφέ, σε αντίθεση με τη νεαρή που επέμεινε ότι ο άνδρας όχι έβγαλε το μόριό του αλλά το ακούμπησε προκλητικά στον πάγκο του μπαρ.

Η κοπέλα που κατέθεσε ως μάρτυρας ανέφερε ότι λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ βρισκόταν μόνη της σε καφετέρια στο Βελεστίνο και δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες, μπήκε ο κατηγορούμενος, παρήγγειλε καφέ και τον πλήρωσε.

Γυρνώντας η ίδια να του δώσει τον καφέ, διαπίστωσε ότι είχε κατεβάσει την αθλητική φόρμα που φορούσε και το εσώρουχό του, έβγαλε τα γεννητικά του όργανα και τα ακούμπησε στον πάγκο του μπαρ.

Παρήγγειλε καφέ και έβγαλε το …μόριο

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι ντράπηκε και φοβήθηκε, γιατί κάτι τέτοιο δεν της είχε ξανασυμβεί και όταν του είπε «τι κάνεις εκεί;», εκείνος με απάθεια της απάντησε «Τι κάνω; Δεν κάνω τίποτα».

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος φέρεται να βγήκε από την καφετέρια να έκατσε στον πεζόδρομο και να κάπνισε δυο τσιγάρα.

Η μάρτυρας κατηγορίας ανέφερε ότι δεν γνώριζε τον κατηγορούμενο προσωπικά, αλλά μόνο εξ όψεως, διότι τον είχε δει και άλλη φορά στο κατάστημα που εργάζεται.

Στο Δικαστήριο βρέθηκε και η αδελφή του κατηγορούμενου (που είναι διαζευγμένος), που κατέθεσε ότι ο αδελφός της δεν έχει δώσει άλλη φορά στο παρελθόν τέτοιο δικαίωμα.

45χρονος: Ήταν φαρδιά η φόρμα

Ο 45χρονος από την πλευρά του αρνήθηκε ότι έβγαλε το μόριό του έξω και ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να βγάλει τα τσιγάρα από την τσέπη της φόρμας, αλλά επειδή ήταν φαρδιά ίσως να βγήκε το διπλό φανελάκι που φορούσε και να φάνηκε λίγο η κοιλιά του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ζήτησε βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν στον εσωτερικό του καταστήματος, αλλά δεν του δόθηκε, γιατί δεν λειτουργούσαν την ώρα του συμβάντος.

Τελικά το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή, αφού του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι ο πελάτης του δεν σκοπεύει να ασκήσει έφεση επί της ποινής.

Διαβάστε επίσης

Ηράκλειο: Πέθανε βρέφος δύο ημερών – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:27