search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:31
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι δήλωσε για την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία του

17.03.2022 17:25
glikanera_new

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και ένα μέρος από την απολογία του είδε το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέφερε ένα μέρος της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην οποία θα επιχειρήσει να παρουσιάσει την κατάσταση του θύματος μετά την αποβολή και μέχρι τη γέννηση της κόρης της.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η εκπομπή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιγράφει στην απολογία του: «Το χρονικό διάστημα που ξεκινά μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς.

Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου ότι είχε ένα στοιχείο στην συμπεριφορά της, στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε ονομασία αργότερα. Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου και η οποία είχε χαρακτηρίσει το στοιχείο αυτό της συμπεριφοράς της συζύγου μου ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή. Επίσης η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης.

Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες.

Δεν εκδήλωσα ποτέ οποιαδήποτε μορφή βίας απέναντι στη σύζυγό μου. Αντιθέτως όταν η σύζυγός μου είχε ξεσπάσματα οργής και θυμού εκδήλωνε πάντα λεκτική βία και αρκετά συχνά σωματική βία προς εμένα».

Διαβάστε επίσης

Ο Ερντογάν «στρώνει χαλί» για συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι στην Τουρκία

Κορωνοϊός: Σχεδόν 25.000 νέα κρούσματα και 59 θάνατοι

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη με Κατρίνη στη Βουλή – «Εγώ σε διόρισα στον ΟΚΑΝΑ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:30