Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης , μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νίκαια. Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο 7 οχήματα και 21 πυροσβέστες για την κατάσβεσή της.
Η φωτιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ξέσπασε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην Νίκαια επί της οδού Ανδριανουπόλεως, σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου.
Στο διαμέρισμα διαμένουν ένας πατέρας με τον γιο του, ο οποίος κατάφερε παρά τους έντονους καπνούς και τη φωτιά να κατεβάσει τον πατέρα του και στη συνέχεια να ανέβει επάνω να ειδοποιήσεις τους υπόλοιπους ενοίκους.
Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ – σύμφωνα με την ΕΡΤ – χρειάστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει σε διαμέρισμα 3ου ορόφου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας, η φωτιά ξεκίνησε από αερόθερμο, ωστόσο δεν κινδύνευσε κανείς λόγω της έγκαιρης επέμβασης της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας.
Διαβάστε επίσης
Τρόμος στο Γαλάτσι: Της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της και άρχισε να την θωπεύει
Θεσσαλονίκη: Καθηγητής φέρεται να ασέλγησε σε μαθήτρια στη διάρκεια εκδρομής
Άγριο ξύλο μετά μουσικής σε εκδήλωση της πρεσβείας του Μπαγκλαντές (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.