search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:58
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για ένα περιστατικό στην τρίτη της εγκυμοσύνη (Video)

17.03.2022 18:29
elenimenegaki17322_new

Με αφορμή τη δημοσίευση της Εριέττας Κούρκουλου για την εγκυμοσύνη της, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που είχε βιώσει στην περίοδο της εγκυμοσύνης του τρίτου της παιδιού.

«Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών κάτι. Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή που μου έλεγε μία γυναίκα ότι την ενοχλεί η χαρά μου για την απόκτηση των παιδιών μου, της δημιουργούσα τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνω, γιατί κάποιες που δεν μπορούμε να κάνουμε παιδί, μας στεναχωρεί πολύ», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Και συμπλήρωσε: «Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, τη ρώτησα αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί. Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι είναι ευτυχισμένη και αν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω από τα σκληρά λόγια που μου έγραψε».

Διαβάστε επίσης:

Μπελάδες για τον Kάνιε Γουέστ: Γιατί το Instagram ανέστειλε τον λογαριασμό του ράπερ

Miss World 2021: Νικήτρια η Πολωνή Karolina Bielawska μέσα σε κλίμα συγκίνησης προς την Ουκρανία (Photos)

Κωνσταντίνα στον Αρναούτογλου: «Ψάχνουμε μέσω DNA τον πατέρα μου σε κάποιο ομαδικό τάφο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19