Έλενα Παπαρίζου: «Ήθελα να ξαναενώσω τους Antique και τα καταφέραμε» (Video)
Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Mega STAR» η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, καθώς και για την πρόσφατη επανένωση των Antique.
Για την εκ νέου συνεργασία τους μίλησε και ο Νίκος Παναγιωτίδης λέγοντας πόσο χαρούμενος είναι: «Θα κυκλοφορήσουμε σαν Antique το “Τι Τι” του Γιώργου Αλκαίου μέσα στον Απρίλιο».
Σχετικά με τον τελευταίο δίσκο της και το αγαπημένο της τραγούδι, η Έλενα Παπαρίζου λέει: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από τα κομμάτια μου, είναι όλα ξεχωριστά».
Όσο για το ποια είναι η αγαπημένη της συνεργασία μέχρι τώρα: «Υπάρχουν πάρα πολλές συνεργασίες που θα ήθελα να κάνω και τις έχω εκφράσει. Υπάρχουν πολλές συνεργασίες που έχω κάνει και θα ήθελα να ξανακάνω. Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Σάκη Ρουβά, τον Στέλιο Ρόκκο και τη Μαρινέλλα».
Όσον αφορά στη Eurovision είπε: «Αν είχα ένα τραγούδι που με γέμιζε και ήθελε και ο κόσμος να πάω ξανά στη Eurovision, θα το έκανα».
Διαβάστε επίσης:
Μυτιλήνη: Σύλληψη Νορβηγού φωτογράφου για κατασκοπεία
Μαρία Καρλάκη: «Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα – Δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω» (video)