search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Ηλιάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητρότητα – «Οι πρώτοι 5 μήνες ήταν δύσκολοι» (Video)

20.03.2022 11:44
iliakimaria-new

Για το άγχος της για τη μητρότητα και τη σχέση της με την 10 μηνών κόρη της μίλησε η Μαρία Ηλιάκη.

«Η κόρη μου είναι δέκα μηνών. Ζούμε σε περίεργες εποχές, υπάρχει το άγχος του τι θα γίνει αύριο. Τα σκέφτομαι όλα και όλα περνούν από το μυαλό μου, αλλά προσπαθώ να μείνω στο τώρα και σε πράγματα όπως πώς θα την κοιμίσω, αν θα φάει καλά. Αλλά όταν είσαι γονιός όλα έρχονται στο μυαλό σου», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Αναφερόμενη στο άγχος που είχε από τότε ακόμα που ήταν έγκυος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένη. Στην αρχή αισθάνθηκα ότι δεν το έχω, ότι δεν ξέρω τι θα γίνει. Για παράδειγμα με το θηλασμό, που με άγχωνε πάρα πολύ, ήταν από τα πιο απλά πράγματα, το είχα μεγαλοποιήσει πολύ, αλλά τελικά ακολούθησα το ένστικτό μου και όλα πήγαν πολύ καλά. Οι πρώτοι 5 μήνες ήταν δύσκολοι».

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε μάλιστα και για τον τρόπο που προσπάθησε να ξεπεράσει τις αγωνίες της. «Είχα αρκετές φίλες που έχουν γίνει μαμάδες. Επέλεξα τις δύο πιο ψύχραιμες. Μου είχαν στείλει λίστες για πρακτικά θέματα, και το πήγα σιγά – σιγά. Με βοήθησαν πολύ τους πρώτους μήνες», εξήγησε.

Η ίδια τόνισε σε ποια σημεία επέμεινε για να δει την κόρη της όπως ήθελε: «Θεωρώ ότι δεν είμαι υπερπροστατευτική με την Κατερίνα. Θέλω να την κάνω και ανεξάρτητη. Ήθελα από νωρίς να τη μάθω να κοιμάται μόνη της και τελικά έγινε».

Η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Στέλιος Μανουσάκη, που τη στήριξε ιδιαίτερα, ειδικά μετά τη γέννηση της κόρης τους, κάτι που η ίδια τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για όλη την οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Ιρίνα Αμπράμοβιτς: Κρυμμένη και τρομοκρατημένη στη βίλα της

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω τραβήξει τα πάνδηνα εξαιτίας της εμφάνισής μου» (Video)

Έλενα Παπαρίζου: «Ήθελα να ξαναενώσω τους Antique και τα καταφέραμε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:36