search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:18
MENU CLOSE

Επεισόδιο με το γιοτ του Αμπράμοβιτς – Ουκρανοί το εμπόδιζαν να δέσει στο λιμάνι της Αλικαρνασσού (Video)

21.03.2022 21:54
Untitled design (3)

Ιδιοκτήτες γιοτ από την Οδησσό προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο του γιοτ στο λιμάνι της Αλικαρνασσού, ωστόσο το επεισόδιο έληξε όταν έφτασαν στο σημείο οι τουρκικές αρχές

Μετά τις απανωτές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρώσο ολιγάρχη, στο λιμάνι της Αλικαρνασσού κατέπλευσε το υπερπολυτελές γιοτ του Ρoμάν Αμπράμοβιτς, «Solaris», αξίας 430 εκατομμυρίων λιρών και μήκους 140 μέτρων, το οποίο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες ελλιμενισμένο στο Μαυροβούνιο.

Το «Solaris», το οποίο διαθέτει και ελικοδρόμιο είχε αποπλεύσει από τη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, δύο ημέρες πριν επιβληθούν οι κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνουν κυβερνήσεις της ΕΕ σε βάρος (και) Ρώσων δισεκατομμυριούχων για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NEXTA, ιδιοκτήτες γιοτ από την Οδησσό προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο του γιοτ στο λιμάνι της Αλικαρνασσού, ωστόσο το επεισόδιο έληξε όταν έφτασαν στο σημείο οι τουρκικές αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Άνα Σόροκιν: Θα απελαθεί στη Γερμανία η διάσημη από τη σειρά του Netflix;

ΕΕ: «Πράσινο φως» στη δημιουργία δύναμης ταχείας αντίδρασης με έως και 5.000 στρατιώτες

«Βόμβα» Ζελένσκι: Δημοψήφισμα για οποιονδήποτε συμβιβασμό με τη Ρωσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:18