search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω υποστεί bullying – Στο Δημοτικό με φώναζαν “Λουλού”» (Video)

23.03.2022 11:05
dimitris-papazogloy-new

Για την καριέρα του, τις πιο σημαντικές συνεργασίες του αλλά και το μπούλινγκ που είχε υποστεί κατά καιρούς μίλησε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο γνωστός χορευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία είχε συνεργαστεί αλλά και τη μητέρα του που πάντα τον αγαπούσε και τον αποδεχόταν όπως είναι.

«Πάντα είχα ένα κόμπλεξ ότι επειδή ξέρω ότι το κοινό που εμφανιζόμουν ήταν οικογενειακό και δεν ήταν προχωρημένο. Έπρεπε να είμαι σοβαρός και τη σοβαρότητα αυτή ήθελα να την εκπέμπει και η δουλειά και η ζωή μου.

Με θεώρησαν αντιπαθή γιατί φαινόμουν απόμακρος, Ήταν για λόγους αυτοσυντήρησης. Είμαι ένα μοναχικό πλάσμα και συντηρητικό» είπε, ενώ μιλώντας για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Εύθυμη χήρα» υποστηρίζει πως αισθάνθηκε σαν να τιμωρήθηκε: 

«Μετά την παράσταση δεν χτύπησε το τηλέφωνο, σαν να με τιμώρησαν γιατί τότε ήταν το κατεστημένο ο Φώτης Μεταξόπουλος και ξαφνικά εμφανίστηκα εγώ».

Το μπούλινγκ από νωρίς

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπάζογλου αναφέρθηκε στο bullying που έχει υποστεί αναφέροντας τα εξής:

«Έχω δεχτεί μπούλινγκ. Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Τότε ήταν το περιοδικό Λουλού και με φώναζαν έτσι στο δημοτικό. Αν είχα μεγαλώσει σε ένα πιο αστικό περιβάλλον, δεν θα γινόταν. Όταν άρχισα να κάνω χορό με ξεφώνισε ένας και έλεγε για τα φρούτα γιατί τότε τα ξεφωνητά δεν ήταν, όπως τώρα που λένε ότι αυτός είναι gay. Έλεγαν για φρούτα κι άλλα. Δεν με πλήγωσε όλο αυτό, είχα μία εσωτερική δύναμη για αυτό που ήμουν χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ήμουν. Γι΄αυτό δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα για να με σέβονται».

Τέλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου μίλησε για την αγάπη και την αποδοχή που γνώρισε από τη μητέρα του η οποία -όπως τονίζει- αποτέλεσε τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής του.

«Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου ήταν η μητέρα μου από την οποία εισέπραξα τεράστια αγάπη για αυτό που ήμουν. Ένας φίλος μου μού είπε “φαντάζεσαι να ήσουν στρέιτ και να είχες γυναίκα και παιδιά; Μια χαρά σε έφτιαξε ο Θεός όπως είσαι”. Και το σκέφτηκα και είχε δίκιο» ανε΄φερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Γκουΐνεθ Πάλτροου: Το μεγάλο κόλπο… του κόλπου της (Video)

Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα ο ράπερ Μπο (Photos)

Ελένη Μενεγάκη για Πάτρα: «Μέσα μας η καρδιά μας σφίγγεται» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31