ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 16:35
MENU CLOSE

Φρίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Θύμα βιασμού 18χρονη που πήγε να δουλέψει ως babysitter

23.03.2022 13:44

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το απόγευμα της Κυριακής 20/3 μία 18χρονη κοπέλα, η οποία πήγε σε σπίτι στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για να συζητήσει σχετικά με την πρόσληψη της ως baby sitter.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος είχε έρθει σε επαφή με τη νεαρή κοπέλα μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων στο Facebook.

Τελικά, ο 31χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στον Πειραιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

 «Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Από τις 15 Απριλίου σε αναστολή το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους άνω των 60

Κρήτη: Στα «λευκά» όλο το Οροπέδιο Λασιθίου – Πρωτοφανείς για την εποχή χιονοπτώσεις (Photos)

Χαμός στο twitter για τη «συναυλία ειρήνης» – «Είναι σαν να κάνεις συναυλία αγάπης για τα θύματα βιασμού»

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 16:34
Exit mobile version