search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Από τις 15 Απριλίου σε αναστολή το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους άνω των 60

23.03.2022 13:06
plevris_new

Από τις 15 Απριλίου θα τεθεί σε αναστολή το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών, όπως ανακοίνωσε στην Βουλή ο Θάνος Πλεύρης.

«Από τις 15 Απριλίου θα ανασταλεί το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών που παραμένουν ανεμβολίαστοι. Θα εισπραχθεί το ποσό έως τα 300 ευρώ που αντιστοιχεί μέχρι τις 15 Απριλίου. Το μέτρο θα επανεξεταστεί τον Σεπτέμβριο, άρα τελεί σε αναστολή για τους υπόλοιπους μήνες», ανέφερε ο υπουργός Υγείας σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής.

«Σε λίγη ώρα συνεδριάζει η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, όπου θα παρουσιαστεί το συνολικό σχέδιο της Κυβέρνησης για την αποκλιμάκωση των μέτρων και το χρόνο αποκλιμάκωσης αυτών που αφορούν τα τεστ, την είσοδο στους κλειστούς χώρους και την ανάγκη να υπάρχει πιστοποιητικό, προκειμένου να εισερχόμαστε σε χώρους. Βάσει των αποφάσεων της Επιτροπής, θα ληφθούν και οι αποφάσεις της Κυβέρνησης», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Θάνο Πλεύρη είχε προλάβει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ανακοινώσει την αναστολή του προστίμου από τον Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον ΣΚΑΪ για το πότε θα καταργηθεί το εν λόγω πρόστιμο, η Μίνα Γκάγκα είπε «θα δούμε, πιθανότατα από τον επόμενο μήνα».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στα «λευκά» όλο το Οροπέδιο Λασιθίου – Πρωτοφανείς για την εποχή χιονοπτώσεις (Photos)

Χαμός στο twitter για τη «συναυλία ειρήνης» – «Είναι σαν να κάνεις συναυλία αγάπης για τα θύματα βιασμού»

Πάτρα – Μητέρα τριών παιδιών: «Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Έχετε άδικο, θα το δείτε στην πορεία…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:55