search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:04
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Γκάγκα: Καταργείται το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 (Video)

23.03.2022 11:25
mina gaga

Την αναστολή του προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Συγκεκριμένα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας αναφερόμενη στον εμβολιασμό, σημείωσε πως το καλοκαίρι οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν το διοικητικό πρόστιμο. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον ΣΚΑΪ για το πότε θα καταργηθεί το εν λόγω μέτρο, η Μίνα Γκάγκα είπε «θα δούμε, πιθανότατα από τον επόμενο μήνα».

Υπενθυμίζεται πως ήδη από την Τρίτη ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να καταργηθεί προσωρινά το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

«Όλα αυτά εξετάζονται αυτή τη στιγμή. Το διοικητικό πρόστιμο είναι κάτι το οποίο απέδωσε και συνεχίζει να αποδίδει, γιατί -έστω και πολύ χαμηλά ραντεβού, αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε να παίρνουμε και ραντεβού πρώτης δόσης. Όλα αυτά συνεκτιμώνται. Ο κύριος σκοπός όλων μας (…) είναι να επιστρέψουμε πλήρως σε μια κανονικότητα, αλλά αυτό είναι πολύ πρόωρο για να τεθεί από τώρα», είχε σχολιάσει ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο twitter για τη «συναυλία ειρήνης» – «Είναι σαν να κάνεις συναυλία αγάπης για τα θύματα βιασμού»

Πάτρα – Μητέρα τριών παιδιών: «Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Έχετε άδικο, θα το δείτε στην πορεία…»

Πλαφόν σε ηλιέλαιο και αλεύρι βάζουν τα μεγάλα ελληνικά σούπερ μάρκετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:04