search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:17
MENU CLOSE

Πάτρα – Μητέρα τριών παιδιών: «Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Έχετε άδικο, θα το δείτε στην πορεία…»

23.03.2022 09:12
patra-mitera

Νέες δηλώσεις έκανε η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα ξεσπώντας για τη στοχοποίηση που δέχεται το τελευταίο διάστημα. «Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων» είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας σε δήλωσή της στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» είπε χαρακτηριστικά:

«Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;».

Σε σχέση με όσα λέγονται και την καθημερινή και πολλαπλή ενασχόληση των δημοσιογράφων, ιατρών, αστυνομικών, “μαρτύρων” και ιατροδικαστών είπε:

«Θα έλεγα… σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θα απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε, και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει» πρόσθεσε η μητέρα

Τέλος έκανε και δήλωση για όσα γράφονται ότι ήταν “ψυχρή” σε διάφορες “φάσεις” της ζωής της που είχαν σχέση με τα παιδιά, δήλωσε:

«Τι πάει να πει ψυχρή; Δηλαδή άμα έβγαινα και έκλαιγα θα έλεγαν “…α κλαίει και το χει κάνει και κλαίει για να την λυπηθούμε..!” Μα όταν πάω να υπερασπισθώ την αλήθεια δεν θα την υπερασπισθώ με κλάμα, αλλά με τη δύναμη που έχω. Για να βγει ότι δεν είμαι η μάνα των παιδιών που προσπαθούν να εμφανίσουν. Και τα παιδιά μου δεν είχαν τέτοιους γονείς όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν. Αυτό θα υπερασπισθώ».

Λέων: Η έρευνα του Ανθρωποκτονιών μπορεί να μας εκπλήξει

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» είπε ότι υπάρχει πιθανότητα οι δύο πρώτες ιατροδικαστικές να αλλάξουν, από τη στιγμή όμως που υπάρξουν ευρήματα από την σε εξέλιξη διερεύνηση.

Σε δήλωση του ο ιατροδικαστής αρνήθηκε να δώσει ποσοστό για το κατά πόσο θεωρεί τους θανάτους των παιδιών έγκλημα. «Αν οι θάνατοι ήταν φυσιολογικοί θα λέγαμε “αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια”. Τώρα διερευνάται και η εγκληματική ενέργεια. Αρα όλα είναι πιθανά» είπε.

Δύο είναι οι έρευνες που γίνονται παράλληλα αυτές τις ημέρες: η πρώτη είναι από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής και η δεύτερη από την Άτυπη Επιτροπή Ιατροδικαστών. «Δεν αποκλείεται η πρώτη να μας εκπλήξει και να έχουν γρήγορο αποτέλεσμα. Οι ιατροδικαστές θέλουν να ψάξουν κάθε τι, ώστε να μην υπάρξει κανένα αναπάντητο ερωτηματικό» είπε ο κ. Λέων. Στο μεταξύ στις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί από το Καραμανδάνειο και το Νοσοκομείου Ρίου, συνολικά 35 άτομα.

Από τους ειδικούς θα διερευνηθεί ακόμη και η ύπαρξη ουσιών, οι οποίες είναι δύσκολα ανιχνεύσιμες σε έναν οργανισμό, αλλά μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια.

Γι’ αυτό τον λόγο δεν έχει ακόμη διαβιβαστεί αρμοδίως το αποτέλεσμα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων οι οποίες κατ’ ουσίαν έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες διασταυρώσεις στοιχείων.

«Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι μιλούν για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση στοχοποιώντας οποιονδήποτε άνθρωπο. Εμείς είμαστε επιστήμονες και με βάση αυτά τα ευρήματα έχουμε πει πολλές φορές ότι ουσιαστικά από τη στιγμή που δεν έχουμε ένα ισχυρό γενετικό υπόβαθρο να συνδέει αυτούς τους τρεις θανάτους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η διάκριση θα είναι ή κάτι εξαιρετικά σπάνιο, ή να διερευνήσουμε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας» είπε ο Γρηγόρης Λέων.

Διαβάστε επίσης:

Πλαφόν σε ηλιέλαιο και αλεύρι βάζουν τα μεγάλα ελληνικά σούπερ μάρκετ

Καιρός σήμερα: Υποχωρεί από το απόγευμα η κακοκαιρία – Σε ποιες περιοχές θα επιμείνουν οι βροχές (Videos)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20