Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Διάφορες ουκρανικές πηγές οι πληροφορίες των οποίων αναπαράγονται στα διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο το πρωί της Παρασκευής για ανακατάληψη δύο πόλεων από πλευράς Ουκρανίας.
Μάλιστα, τα ξημερώματα της Κυριακής, η Kyiv International μετέδωσε ότι απελευθερώθηκαν από τις ουκρανικές δυνάμεις δυο ακόμα μικρές πόλεις, η Πολτάβκα και Μαλινίβκα, στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ζαπορίζια.
Νωρίτερα, η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι οι Ουκρανοί ανέκτησαν και την πόλη Τρόστιανετς, στα βόρεια του Σούμι. Το CNN, σε ρεπορτάζ του, επιβεβαίωσε ότι οι Ουκρανοί ανακατέλαβαν χωριά στην πόλη Σούμι και το Βιλκίβκα, έναν οικισμό που βρίσκεται στα 32 χιλιόμετρα από τα σύνορα Ουκρανίας – Ρωσίας, στα βορειοανατολικά.
Διαβάστε επίσης:
Διαβάστε επίσης:
Συνεχή κύματα ανατιμήσεων – Στα ύψη τα τρόφιμα, οι λογαριασμοί των νοικοκυριών και η ενέργεια
Πλήγμα στις κατασκευές: Στα ύψη το κόστος δημόσιων και ιδιωτικών έργων
Yπουργείο Εργασίας: Παιδικοί σταθμοί σε χώρους εργασίας – Πρόγραμμα για 120 ιδιωτικές επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.