search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:11
MENU CLOSE

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στον Μάνο ένα οικογενειακό μυστικό

28.03.2022 08:30
gi-tis-elias

Γη της Ελιάς, Επεισόδια 172β + 173 – Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Η Εύα ξεκινά να συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα μετακομίζει στο νέο της σπίτι. Νέα αρχή κάνουν και ο Λεωνίδας με την Άννα, καθώς ετοιμάζουν τη σπορά στο νέο τους θερμοκήπιο.

Ο Ιάκωβος αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη και, με την απειλή όπλου, παίρνει πίσω τα χρήματά του. Η Μαργαρίτα αρχίζει να πείθεται από τη μεταστροφή του Αλέξη, ο οποίος δείχνει να χαλαρώνει απέναντι στον Νικήτα, και θεωρεί πως σταδιακά συνέρχεται. Αγνοεί όμως πως πίσω από την φαινομενική ηρεμία, ο Αλέξης έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Η Μυρτάλη γυρίζει στο σπίτι και αντικρίζει τον Νικήτα μέσα στα αίματα. Οι Καπερνάροι αλλά και η οικογένεια της Χάιδως έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην επικείμενη δίκη. Η Βασιλική συναντά τον Στέφανο και τον παρακαλεί να χαμηλώσει τους τόνους στο δικαστήριο.

Ο Στέφανος αντιδρά άσχημα. Ο Λυκούργος έχει να αντιμετωπίσει την επανεμφάνιση της Μέλπως, η οποία πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του, ενώ παράλληλα δέχεται επίσκεψη από τον Στάθη, ο οποίος του ανακοινώνει τη στάση που θα κρατήσει στο δικαστήριο. Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στον Μάνο ένα οικογενειακό μυστικό.

Διαβάστε επίσης;

Όσκαρ 2022: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ όταν αστειεύτηκε με το λουκ της γυναίκας του (Video)

Όσκαρ 2022: Η Τζέιμι Λι Κέρτις πόζαρε με την μπλε κορδέλα για τους πρόσφυγες

Όσκαρ: Η μεγαλύτερης διάρκειας ομιλία στην ιστορία τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:10