search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:24
MENU CLOSE

Βουλή: Κόντρα Γκάγκα – Ξανθού για το τέλος της πανδημίας

28.03.2022 19:31
gagaxanthos2_28322_new

Δριμεία αντιπαράθεση για την πανδημία είχαν στη Βουλή Μίνα Γκάγκα και Ανδρέας Ξανθός, τη Δευτέρα.

Αφορμή στάθηκε αναφορά του Ανδρέα Ξανθού ότι κυβερνητικά στελέχη αφήνουν να εννοηθεί ότι η πανδημία βρίσκεται στο τέλος της.

«Να κοπεί μαχαίρι η φιλολογία περί τέλους της πανδημίας που αναπτύσσεται από κυβερνητικά στελέχη», είπε ο πρώην υπουργός Υγείας και χαρακτήρισε «ασυγχώρητη επιπολαιότητα την χαλάρωση των μέτρων που προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας».

«Σαφώς και δεν είναι σε ύφεση η πανδημία του κορωνοϊού. Έχουμε 1000 νοσηλείες παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες 10 μέρες. Ουδέποτε ο υπουργός Υγείας είπε ότι είναι σε ύφεση η πανδημία», τόνισε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ασημίνα Γκάγκα, αιτιολογώντας παράλληλα τα μέτρα χαλάρωσης και επισημαίνοντας πως για πολλούς λόγους, όπως οικονομικούς και κοινωνικούς, δεν γίνεται να έχουμε συνεχώς lock down.

Σύμφωνα με τον κ. Ξανθό ο πόλεμος στην Ουκρανία θα παίξει ρόλο ενισχυτή της πανδημίας με τους 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες και με την εμβολιαστική κάλυψη των Ουκρανών να είναι χαλαρή.

«Πρέπει να σταματήσουμε να στέλνουμε λάθος μηνύματα ότι είναι εντάξει τα πράγματα και η Ελλάδα είναι έτοιμη να ανοίξει τα σύνορά της», ανέφερε ο κ. Ξανθός.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Κιάτο: Νεκρή γυναίκα από τροφική δηλητηρίαση – Χαροπαλεύει διασωληνωμένη η μητέρα της

Δίκη Φιλιππίδη: Κεκλεισμένων των θυρών κατέθεσε η πρώτη καταγγέλλουσα – Επέστρεψε στον Κορυδαλλό ο ηθοποιός

Καιρός: Νεφώσεις και αυξημένη σκόνη την Τρίτη στη χώρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:23