search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Μακρόν: Ο προεκλογικός του αγώνας έγινε ψηφιακός στο βιντεοπαιχνίδι Minecraft

29.03.2022 23:47
makron- new

Ο προεκλογικός αγώνας του Εμανουέλ Μακρόν μπαίνει σε άλλη διάσταση, καθώς έγινε ψηφιακός στο διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι Minecraft.

Το πολύ δημοφιλές παιχνίδι της Microsoft επιτρέπει στους παίκτες να κατασκευάζουν ολόκληρες εικονικές πόλεις και να αλληλεπιδρούν με άλλους.

Ένα δημαρχείο για να επικυρώσει την εγγραφή του στους εκλογικούς καταλόγους, ένα συνεδριακό μέγαρο όπου φιλοξενούνται συναντήσεις, ακόμη και ένα γενικό επιτελείο: οι συνεργάτες του Εμανουέλ Μακρόν που τον βοηθούν σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία του, στη διεκδίκηση μιας δεύτερης θητείας στην προεδρία της Γαλλίας, εγκαινίασαν το δικό τους «σύμπαν» στο διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι Minecraft.

Στόχος του προεκλογικού επιτελείου του Μακρόν είναι οι νέοι 15-20 ετών, μια ηλικιακή ομάδα που συνήθως «δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική» αλλά που θέλουν να την ωθήσουν «να συμμετάσχει στον δημόσιο διάλογο».

Διαβάστε επίσης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες φυγάδευσαν συνεργείο της ΕΡΤ σε καταφύγιο – Συγκλονιστικό βίντεο

Euroleague: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 83-95, πάλεψε αλλά τον νίκησαν οι απουσίες

Will Smith: Η σύζυγός του «σπάει» τη σιωπή της μετά το χαστούκι – «Είναι ώρα για θεραπεία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50