search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Βραζιλία: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μπολσονάρου

29.03.2022 09:08
bolsonaro_293

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, εισήχθη χθες Δευτέρα το βράδυ σε στρατιωτικό νοσοκομείο στην Μπραζίλια για να υποβληθεί σε εξετάσεις διότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, μετέδωσαν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Μπολσονάρου, 67 ετών, είχε υποστεί τραυματισμό με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του το 2018 και, έκτοτε, έχει συνεχώς επανερχόμενα προβλήματα στο γαστρεντερικό του σύστημα. Απουσίασε χθες από προεκλογική συγκέντρωση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όπου θα εμφανιζόταν.

«Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος πάει καλά, υποβλήθηκε σε κάποιες εξετάσεις, γι’ αυτό δεν είναι εδώ», εξήγησε ο πρόεδρος του κόμματος, ο βουλευτής Μάρκους Περέιρα.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1, η πρώτη κυρία Μισέλ Μπολσονάρου πήγε στη συγκέντρωση και διαβεβαίωσε ότι ο σύζυγός της «πάει καλά», ενώ ο υπουργός Επικοινωνίας Φάμπιου Φαρία μίλησε για «αδιαθεσία».

Ο ακροδεξιός πρόεδρος χρειάστηκε νοσηλεία σε δύο περιπτώσεις, τον Ιούλιο και τον Ιανουάριο, για προβλήματα στο εντερικό του σύστημα. Έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μετά την επίθεση εναντίον του το 2018.

Διαβάστε επίσης:

Γουίλ Σμιθ: Δημόσια συγγνώμη στον Κρις Ροκ για το χαστούκι στα Όσκαρ – «Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος»

«Μπαγκίρα»: Ποια είναι η ρωσίδα ελεύθερη σκοπευτής που αιχμαλώτισαν οι Ουκρανοί

Η Τουρκία «ασφαλές καταφύγιο» για Ρώσους ολιγάρχες – Ο φόβος για δευτερεύουσες κυρώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:39