search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Top-10 29/3/2022: «Ιστορίες» που διχάζουν αλλά σαρώνουν την τηλεθέαση

30.03.2022 17:31
tiletheasi_new

Οι πλοκές στα επεισόδια των σειρών «Η γη ης ελιάς» και «Σασμός» είναι τέτοιες που εμφανίζονται διχαστικές τάσεις ανάμεσα στην πλειονότητα των τηλεθεατών. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις τηλεθεάσεις που δίνει για την δυναμικότητα των προγραμμάτων η Nielsen Audience Measurement.

Το βράδυ της Τρίτης (29/3) για μια ακόμη φορά οι περισσότεροι τηλεθεατές μοιράστηκαν ανάμεσα στα επεισόδια των σειρών Mega και Alpha που αρχίζουν στις 21.00. Τα μερίδια τηλεθέασης τους, σχεδόν ίδια.

Κέρδισε με διαφορά στήθους η ιστορία του Mega με τη χωσιά.

Εντωμεταξύ οι εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες»- στο χθεσινό επεισόδιο χωροφύλακες μπαγλαρώνουν τον Ακύλα Μεγαρίτη και το τσιράκι του, τον Μελέτη- πουσάρισαν την τηλεθέαση και η σειρά του ΑΝΤ1 από την έκτη θέση που ήταν την Δευτέρα, έφθασε να είναι το τρίτο καλύτερο πρόγραμμα της Τρίτης.

Τις επόμενες δύο θέσεις κατέλαβαν τα ριάλιτι «Survivor» και «MasterChef». Σε μικροδιαφορές κρίθηκε η μεταξύ τους αναμέτρηση. Στο μαγειρικό ριάλιτι το δέλεαρ ήταν το αποτέλεσμα της δημιουργικής διαδικασίας από την οποία ένας θα έπαιρνε ειδικό χρηματικό έπαθλο ύψους 10.000 ευρώ.

Τον κόσμο τους κράτησαν η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» αλλά και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Στις άλλες θέσεις επανεμφανίστηκαν ειδησεογραφικές επιλογές- το αθλητικό πεντάλεπτο του Mega και τα δύο δελτία του Σκάι

Διαβάστε επίσης:

Εξαγωγές το Mega: Η σειρά μυστηρίου «Σιωπηλός δρόμος» ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το τέλος του «Ozark»

Το CiNoBo έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:58