search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top-10 31/3/2022: Μυθοπλασία βάλσαμο

01.04.2022 19:27
tileorasi-new

Ό,τι προβλήθηκε στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης σε επίπεδο τηλεθέασης πήγε «σφαίρα» την τελευταία η ημέρα του Μαρτίου.

Έπειτα από την τροπή που πήραν τα πράγματα στην υπόθεση της Πάτρας, τον «βομβαρδισμό» ενημέρωσης για τα νεότερα από τις αστυνομικές έρευνες, την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου και εν τέλει την απαγγελία κατηγοριών, αλλά και την έκβαση στην εκδίκαση της υπόθεση ΛιγνάδηΦιλιππίδη, το φιλοθέαμον, το βράδυ, αφέθηκε κυρίως στις χαλαρωτικές- ανακουφιστικές ιδιότητες της μυθοπλασίας.

Το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» συγκέντρωσε την πλειοψηφία των προτιμήσεων. Υποχώρησε σε τηλεθέαση η σειρά «Σασμός» διατηρήθηκε όμως στη δεύτερη θέση. 

Με φόρα από την προηγούμενη Πέμπτη βρέθηκε ξανά τρίτη στην προτιμήσεις των τηλεθεατών η θρησκευτικο-ιστορικοβιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος- από τα Φάρασα στον ουρανό» και το καρέ συμπλήρωσαν οι «Άγριες μέλισσες» με καλύτερη τηλεθέαση, συγκριτικά με εκείνη που κατάφεραν την Τέτάρτη (30/3) σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Το ειδησεογραφικό «πακέτο» του Mega, δηλαδή το κεντρικό δελτίο του σταθμού και η εκπομπή «Live news», βρέθηκε στην μέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Στο «επτά» το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της Τύχης». Στην όγδοη θέση διακρίθηκε η πρεμιέρα το μουσικό σόου «The Masked Singer». Στα «βαθιά» το έριξε ο Σκάι απέναντι σε ισχυρές τηλεοπτικές συνήθειες.  Κατάφερε πάντως να προσελκύσει την προσοχή 680.000 τηλεθεατών και γενικότερα βελτίωσε την τηλεθέαση του Σκάι σε εκείνη τη χρονική περίοδο. Επικράτησε δε του μαγειρικού «MasterChef» που μάλλον παρουσιάζει σημάδια κόπωσης.

Στην δέκατη θέση το δελτίο του Star το οποίο στη δυναμομέτρηση με εκείνο του Mega αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Όπως επίσης δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός top-10 η σατιρική «Ράδιο αρβύλα», έπειτα από πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Φιλιππάκης προς ΕΙΗΕΑ: Η νέα διάταξη για τον Τύπο μετατρέπει σε υποχείρια των κυβερνήσεων τις εφημερίδες

Γιώργος Λιάγκας: Η on air ενόχλησή του με τον Σπύρο Μπιμπίλα – «Φταίνε οι δημοσιογράφοι που μετέφεραν πληροφορίες» (Video)

Μαζί με τα τρία παιδιά «δολοφονείται» και η ενημέρωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:04