search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Η on air ενόχλησή του με τον Σπύρο Μπιμπίλα – «Φταίνε οι δημοσιογράφοι που μετέφεραν πληροφορίες» (Video)

01.04.2022 14:46
liagkas-mpimpilas-new

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Σπύρο Μπιμπίλα εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας αναφορικά με την αντίδραση που είχε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ με τη δημοσιοποίηση πληροφοριών από το συνομιλία που ο ίδιος είχε με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι διότι όταν γύρω μου είναι άνθρωποι, οι οποίοι ακούνε τι λέμε ιδιωτικά και μεταφέρονται σε πρωτοσέλιδα, διαφωνώ απολύτως. Δεν θα σας πω, τα υπόλοιπα ψάξτε τα» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά, εμφανώς ενοχλημένος.

«Προσπαθεί ο ίδιος ο Μπιμπίλας να υποβαθμίσει ένα γεγονός το οποίο συνέβη. Εμείς, δημοσιογράφοι, οφείλουμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες, αυτή είναι η δουλειά μας. Μην κατηγορούμε τους ανθρώπους που μετέφεραν το ρεπορτάζ, σε δημόσιο χώρο έγινε. Το να είσαι σε ένα σπίτι μέσα και να βάλεις κοριούς να καταγράψεις, εκεί απαγορεύεται. Όταν σε δημόσιο χώρο ακούς έναν άνθρωπο να λέει “θα έρθω να σε δω στο θέατρο γιατί είσαι καλός” και ο άλλος λέει “δεν θέλω να έρθεις να με δεις”, να μην το μεταφέρουμε; Τα είπε δημόσια, τα άκουσαν οι άνθρωποι δίπλα, δεν έγινε εν κρυπτώ η συνομιλία» τόνισε και πρόσθεσε:

«Η δημοσιότητα για τον κύριο Μπιμπίλα που βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια είναι θετική και πρέπει να βγαίνει και μια αρνητική… Ναι, τον παρακαλάμε, αλλά αυτό γιατί να θέλει να το κρύψει; Ο γιος του Φιλιππίδη προφανώς είναι ενοχλημένος από τη στάση του κυρίου Μπιμπίλα που ήταν φίλος του πατέρα του. Θα μπορούσε να πει ότι ναι του μίλησα, αλλά έριξε τη… μπάλα έξω, ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι που μετέφεραν τις πληροφορίες».

Διαβάστε επίσης:

Μαζί με τα τρία παιδιά «δολοφονείται» και η ενημέρωση

Ο Λάμπης Ταγματάρχης στο «Nαυτεμπορική TV»

Οι «Άγριες Μέλισσες» τελειώνουν και ο ΑΝΤ1 θα έχει «Ντέρτι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01