search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.05.2026 14:16
MENU CLOSE

Τζόκερ: Κέρδισε 4,5 εκατομμύρια με ένα δελτίο 25 ευρώ – Πού παίχτηκε

04.04.2022 10:52
tzoker new

Ποιός να του το’ λεγε όταν έπαιζε ένα δελτίο αξίας 25 ευρώ ότι θα έλυνε το …πρόβλημα της ζωής του.

Η τύχη χαμογέλασε… πλατιά σε έναν υπερτυχερό, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το βράδυ της Κυριακής πάνω 4,5 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ.

Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 2422ης κλήρωσης του Τζόκερ που κερδίζει το ποσό των 4.579.395,86 ευρώ και το οποίο φέρει και 20 επιτυχίες στη 2η κατηγορία όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από 99.078,61 ευρώ.

Στο διαδίκτυο έπαιξε το δελτίο

Ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης του 2422ης κλήρωσης του Τζόκερ, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής έπαιξε διαδικτυακά ένα δελτίο αξίας 25 ευρώ με τυχαίους αριθμούς.

Και ήταν σίγουρα το τυχερό του, αφού κατάφερε να πιάσει το τζακ ποτ και 19 5αρια. 

Διαβάστε επίσης

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό

Λήξη συναγερμού στη Χίο: Εντοπίστηκαν σώοι οι 4 ανήλικοι

Έκρηκτικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.05.2026 14:14