search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Πιθανόν ρεύμα με δελτίο, βέβαιες οι διακοπές το επομενο διάστημα (video)

05.04.2022 12:29
revma

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και για ρεύμα με το δελτίο άφησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προαναγγέλοντας διακοπές ρεύματος, όταν θα αυξηθεί η ζήτηση…

«Δεν είναι επαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αδαμίδης μιλώντας για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις με τις επιδοτήσεις σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Όπως είπε η κυβέρνηση επιδοτεί κατευθείαν τους ίδιους παίκτες της αγοράς. «Δεν έχουμε καμία έλλειψη φυσικού αερίου, το παιχνίδι γίνεται στην χονδρική» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση δεν είναι επαρκή» επανέλαβε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κάνοντας λόγο για «έμμεση επιδότηση μέσω των καταναλωτών απευθείας στους 4 παίκτες της αγοράς», που οδηγεί σε «ανεξέλεγκτη διαδικασία αύξησης των τιμών».

Παράλληλα πρόσθεσε πως η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν έχει ακόμη επιπτώσεις.

«Το φυσικό αέριο έρχεται κανονικότατα. Δεν έχουμε καμία έλλειψη φυσικού αερίου, το παιχνίδι γίνεται στην χονδρική» συμπλήρωσε μιλώντας για «ανέλπιστα κέρδη» και «κερδοσκοπία του καρτέλ».

«Η επιδότηση αφορά πολύ μικρή κατανάλωση και ο επιχειρηματίας δεν την καταλαβαίνει» είπε ακόμη.

«Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε διακοπές ρεύματος όταν θα αυξηθεί η ζήτηση, αν υπάρχουν καθυστερήσεις με τη ροή στο φυσικό αέριο θα έχουμε περίπου ρεύμα με δελτίο. Συγκεντρώνουμε λιγνίτες στις αυλές γα να μπορούμε να τον κάψουμε όταν θα έχουμε πρόβλημα με το φυσικό αέριο, έχουμε απόθεμα ενός μήνα…» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Φυσικό αέριο: Διπλασιάζεται η επιδότηση τον Απρίλιο – Ποιους αφορά

Συντάξεις: «Παράθυρο» για αναδρομικά μέχρι 4.000 ευρώ σε 1,5 εκατ. δικαιούχους

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα Παιδιού: Επιπλέον δόση τον Απρίλιο – Νωρίτερα η πληρωμή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02