search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 04:51
MENU CLOSE

Survivor spoiler: Στα «μαχαίρια» Σοϊλέδης-Ασημίνα – Ποιος αποχωρεί σήμερα

06.04.2022 20:08
profile_player-960×540

Μετά τους επικούς καβγάδες που έριξαν στο Survivor o Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια, το επόμενο «καυτό» δίδυμο στο Survivor φαίνεται ότι θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι πρώτες πληροφορίες, για όσα θα συμβούν τις επόμενες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο έρχονται από τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος στο τρέιλερ του σημερινού (06/04) επεισοδίου κάνει λόγο για ένα «σοβαρό θέμα» ανάμεσα στους δύο «μπλε».

«Επειδή είναι στριμμένος ο Άρης θέλω εγώ να αμαυρίσω το όνομά του ώστε άμα χάσω την ασυλία να ψηφίσουμε τον Άρη επειδή δεν παίζει» ακούγεται να λέει από την πλευρά της η Ασημίνα στην κάμερα με τον ποδοσφαιριστή να απευθύνεται στους συμπαίχτες του και να λέει «εγώ κάνω πράγματα γιατί τα νιώθω και θέλω η ψυχή μου να είναι καθαρή»

«Δεν μπορείς είναι οι αντίπαλοι, παίζουμε για το φαγητό μας» συνεχίζει την ένταση η Ασημίνα με τον Σπύρο Μαρτίκα να «εκρήγνυται» και να απαντά σε έντονο ύφος «είναι ανθρώπινο δεν έχετε δικαίωμα να μου καθορίσετε ποιον θα παραδέχομαι και ποιον όχι».

Η ένταση φτάνει μέχρι το συμβούλιο του νησιού πριν την σημερινή αποχώρηση με τον Άρη Σοϊλέδη να λέει «δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που έχει κάνει η Ασημίνα σε μένα γιατί πάντα ήμουν δίπλα και της στηρίζω» ενώ θέση παίρνει και ο Απόστολος Ρουβάς λέγοντας «μου γύρισε την πλάτη και αισθάνομαι ότι δεν το αξίζω».

Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Υπενθυμίζεται ότι τρεις υποψήφιοι από την Μπλε ομάδα τέθηκαν στη διάθεση των τηλεθεατών. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη έδωσαν μια γενναία μάχη, καθώς η ψηφοφορία με τη συμμετοχή τους είχε εξ αρχής προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των τηλεθεατών.

Μια μάχη που έκρυβε και πάλι μια έκπληξη ως προς το αποτέλεσμα διότι ο παίκτης που τελικά θα δούμε να αποχωρεί την Τετάρτη δεν είναι αυτός που πολλοί θα περίμεναν με την εύκολη ανάγνωση των υποψηφίων.

H Ευρυδίκη, σύμφωνα με το newsbomb.gr, τερμάτισε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας του κοινού και αποχωρεί την Τετάρτη απ’ το Survivor…

Διαβάστε επίσης:

Η «Πισπιρίγκου» που είχε εμφανιστεί στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» πριν 27 χρόνια

Μάκης Δελαπόρτας για Βουγιουκλάκη: Γιατί δεν έπαιξε ποτέ με τη Βλαχοπούλου – Σε ποια ταινία ήταν τσακωμένη με τον Παπαμιχαήλ (Videos)

Η Μπέλα Χαντίντ θα κάνει ντεμπούτο στην υποκριτική στη σειρά της Hulu «Ramy»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 04:14