search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:50
MENU CLOSE

Δύο Έλληνες συνελήφθησαν για τα επεισόδια πριν το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ στη Μασσαλία (videos)

07.04.2022 19:09
paok marseig09-new

Στα χέρια της γαλλικής αστυνομίας βρίσκονται δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, την βραδιά πριν τον αγώνα της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την αστυνομία του Μπους-ντυ-Ρον, επιρρίπτοντας όμως ευθύνες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την οποία κατηγόρησε για παραβίαση των συμφωνηθέντων μέτρων.

«Ο ελληνικός σύλλογος παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας στα οποία είχε συμφωνήσει. Ήδη έγιναν δύο συλλήψεις Ελλήνων ταραξιών εις βάρος της αξίας του αθλητισμού. Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής αστυνομίας στο Twitter.

Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια


Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης  όταν ομάδα χούλιγκαν της Μαρσέιγ επιτέθηκε στο ξενοδοχείο που μένουν άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ σε αρκετούς δρόμους της Μασσαλίας επικράτησαν σκηνές χάους, καθώς υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα και πολλά επεισόδια.

Η ένταση κόπασε μετά το ξημέρωμα, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν εστίες επεισοδίων σε πολλούς δρόμους της Μασσαλίας, αλλά με τον κύριο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ να φτάνει στη γαλλική πόλη την Πέμπτη.

Οι ταραχές συνεχίστηκαν και την Πέμπτη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εκτός από οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ συμμετέχουν και οπαδοί της Παρτιζάν (που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του ΠΑΟΚ) και της ΑΕΚ (που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Μαρσέιγ).

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της σύγχρονης ιστορίας του, αντιμετωπίζοντας την Μαρσέιγ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League (ο δεύτερος αγώνας διεξάγεται την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα).

Διαβάστε επίσης:

Νέα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ στη Μασσαλία (Videos)

ΠΑΟΚ: Ραντεβού με την ιστορία κόντρα στην Μαρσέιγ (Video)

Champions League: Καρίμ… the dream… και yellow submarine (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:50