search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:56
MENU CLOSE

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με αύξηση της θερμοκρασίας – Παραμένει η αφρικανική σκόνη στα νότια

07.04.2022 18:29
kairos_new

Την Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Σχετικά αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υποχωρήσουν σημαντικά.

Η θερμοκρασία σε άνοδο στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25, στην Ήπειρο από 4 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 6 Μποφόρ, αλλά το βράδυ στο Αιγαίο θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Αδιανόητο ότι θα «φάει» κάτι λιγότερο από ισόβια

Μπρους Γουίλις: Το νέο στιγμιότυπο που ανάρτησε η σύζυγός του, μετά τη διάγνωσή του με αφασία

«Όχι» στο ουκρανικό προσχέδιο συμφωνίας λέει ο Λαβρόφ – Κατηγορεί το Κίεβο ότι άλλαξε τους όρους της Κωνσταντινούπολης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10