search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:42
MENU CLOSE

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Αδιανόητο ότι θα «φάει» κάτι λιγότερο από ισόβια

07.04.2022 17:53
glika nera
Photo by protothema.gr

Ο πατέρας της Καρολάιν σχολίασε τον ισχυρισμό του Αναγνωστόπουλου ότι η 20χρονη «κακομεταχειρίστηκε» το μωρό τους και ότι εκείνος λειτούργησε σε «αυτοάμυνα».

Σε συνέντευξή του στη Daily Mail τόνισε: «Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα υποστηρίξει ως γραμμή υπεράσπισής του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα. Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν επιτυχία και ανταπόκριση καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε».

Επιπλέον, χαρακτήρισε «νυφίτσα» τον δολοφόνο της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μια ημέρα πριν την έναρξη της δίκης για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρει: «Στην Ελλάδα, οι σύζυγοι συχνά καταδικάζονται σε σχετικά ελαφρές ποινές για τη δολοφονία των συζύγων τους, εάν μπορούν να αποδείξουν ότι προκλήθηκαν- κάτι που εξοργίζει σήμερα το γυναικείο κίνημα στην Ελλάδα. Είναι κάτι για το οποίο εργάζονται ενεργά, ασκώντας πιέσεις στους νομοθέτες και τους πολιτικούς. Ωστόσο, στην έκθεσή του ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού, ότι κοιμόταν επί δυόμισι ώρες και ότι εκείνος βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Φαίνεται αδιανόητο να του επιβληθεί ποινή μικρότερη από ισόβια κάθειρξη».

Ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν θα παραβρεθεί στη δίκη, καθώς είναι άρρωστος, αλλά η μητέρα της, Susan Dela Cuesta, θα είναι εκεί και αναμένεται να δώσει στοιχεία κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου επιβεβαίωσε στη MailOnline ότι η υπερασπιστική του γραμμή θα κινηθεί εν πολλοίς στον ισχυρισμό ότι η Καρολάιν του προκάλεσε μια «κρίση οργής» αφού έσπρωξε βίαια την κούνια στην οποία κοιμόταν η 11 μηνών τότε κόρη τους Λυδία.

Διαβάστε επίσης

Τασούλας για Αζόφ: 10 λεπτά πριν την ομιλία Ζελένσκι έμαθα πως θα μιλήσουν δύο στρατιώτες

«Όχι» στο ουκρανικό προσχέδιο συμφωνίας λέει ο Λαβρόφ – Κατηγορεί το Κίεβο ότι άλλαξε τους όρους της Κωνσταντινούπολης

Παραδοχή από την κυβέρνηση: Λανθασμένη και άστοχη η ομιλία μέλους του τάγματος Αζόφ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:41