search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:33
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος μου είπε “ό,τι και αν ακούσεις τις επόμενες μέρες θα είναι ψέματα”»

08.04.2022 08:06
ZEYGARI_PATRA

«Φύλλο και φτερό» θα κάνουν οι Αρχές και τα οκτώ κινητά αλλά και την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς έγινε δεκτό, με βούλευμα, το αίτημα της ανακρίτριας για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μέσα από τις φυλακές η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, του ενός εκ των τριών παιδιών που εξέπνευσαν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, ζητά να μην σβήσουν τα αρχεία της από τις ηλεκτρονικές συσκευές και «καρφώνει» τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Ας ψάξουν το τηλέφωνο και τον υπολογιστή μου όμως να μην σβήσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχω με τα παιδιά μου. Είναι ό,τι μου έχει απομείνει από αυτά» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Οσο για τον Μάνο Δασκαλάκη σχολίασε: «Ο Μάνος από την πρώτη μέρα της κράτησής μου είπε “μην ακούσεις τίποτα. Ο,τι και αν ακούσεις τις επόμενες μέρες θα είναι ψέματα”»

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο σκαμνί σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Video)

Άγιος Παντελεήμονας: Τα τρία ανήλικα ζούσαν με κατσαρίδες – Σοκ και φρίκη από την κατάθεση του πατέρα τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:33