search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:42
MENU CLOSE

Αντώνης Συκάρης: «Αν ήθελε να φύγει, είναι το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί» λέει η σύζυγός του (Video)

14.04.2022 14:12
antonis-sikaris_new

«Ήξερε πόσο επικίνδυνο είναι και σίγουρα αν ήθελε να φύγει από τη ζωή, θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό» ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η σύζυγος του Αντώνη Συκάρη ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή στα Ιμαλάια κατά την κατάβαση από την κορυφή.

Μιλώντας στον Alpha, η σύζυγος του κορυφαίου ορειβάτη, αποκάλυψε ότι η ίδια είχε αντιληφθεί ότι ο άντρας της δεν ήταν σε καλή κατάσταση, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία του, τον είχε ακούσει ιδιαίτερα εξαντλημένο.

«Θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό»

«Μα το ήξερα, είχαμε μιλήσει και πιο πριν και μου έλεγε: “δεν είμαι καλά” και ότι είναι πάρα πολύ εξαντλημένος. Δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν είχε άρθρωση ολόκληρη. Είχε εξαντληθεί και για αυτό έφυγε» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να μείνει εκεί. Είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να κάνει ένα βουνό σε ορειβάτη. Είναι το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί για εκεί. Άλλωστε ήξερε πόσο επικίνδυνο είναι και σίγουρα αν ήθελε να φύγει από αυτή τη ζωή, θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό»

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ζητάω να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου – Δεν έχω κάνει τίποτα, η αλήθεια θα φανεί» (video)

Δίκη Φιλιππίδη: Αναπαράσταση του βιασμού ζήτησε η υπεράσπιση του ηθοποιού

Δίκη Αναγνωστόπουλου: «Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί που φοβόταν – Ήθελε να φύγει από το σπίτι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40