search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:13
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Γιώργος Βόβορας

14.04.2022 13:51
vovoras_pao_new

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Γιώργου Βόβορα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Άμεσοι συνεργάτες του 45χρονου τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης και Θανάσης Γιαπλές, που επιστρέφει και πάλι στους «πράσινους», ενώ θα παραμείνει ο Ισίδωρος Κουτσός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

“Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα”, δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr»
.

Σημειώνεται ότι η τέταρτη σερί ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη το βράδυ της Δευτέρας (11/4) με 68-62 στο ΟΑΚΑ, έφερε σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (12/4) ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας με τους Δημήτρη Πρίφτη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Τάκη Τριαντόπουλο, Νίκο Παππά έπειτα από απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ μία μέρα μετά (13/4) ανακοίνωσε την αποχώρησή του και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Πέθανε ο Κολομβιανός Φρέντι Ρινκόν (photos/videos)

Champions League: Με δύο ασίστ του Τσιμίκα στους «4» η Λίβερπουλ, άντεξε η Σίτι στη Μαδρίτη (Photos/Videos)

Euroleague: Αυτά είναι τα ζευγάρια των playoffs

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:09