search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:54
MENU CLOSE

Πάτρα: Γιατί δεν έγινε τρισάγιο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας

14.04.2022 09:34
TAFOS_MALENA

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη που έχασε τη ζωή του κάτω από συνθήκες που ακόμη διερευνώνται.

Η 3,5 ετών Μαλένα πέθανε στις 13 Απριλίου 2019 και την Τετάρτη επρόκειτο να τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη της από την οικογένεια της Ρούλας Πισπρίγκου.

Αυτό όμως δεν συνέβη καθώς όταν στο νεκροταφείο έφθασε η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της 33χρονης μητέρας, αντίκρισαν συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και κάμερες…

Η οικογένεια σύμφωνα το pelop.gr, δεν κατέβηκε καν από του αυτοκίνητο, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσε και να αναβάλλει το τρισάγιο, το οποίο θα προγραμματιστεί σε χρόνο που θα διασφαλίζει την ιδιωτικότητα της στιγμής.

Το ξέσπασμα από τη φυλακή

Η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου παράμενει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ωστόσο εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της κόρης της.

«Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε» είπε χθες η κατηγορούμενη μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόνησος. «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε. Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε» προσθεσε στη συνέχεια ξεσπώντας σε κλάματα: «Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους» πρόσθεσε η 33χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έδειξε η άρση απορρήτου – Το τελευταίο γκουγκλάρισμα πριν τη σύλληψη

Βόλος: Απειλούσε τη γυναίκα του ότι «θα την πατήσει με το αυτοκίνητο»

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Καταθέτει η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:46