search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:30
MENU CLOSE

Άλλαξε τροπάριο ο Μπαλάσκας: Σταμάτησε να «νουθετεί» κατηγορούμενους (Video)

18.04.2022 11:17
Απαράδεκτη δήλωση Μπαλάσκα: «110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα» (Video) - Media

Φαίνεται ότι τα όσα είχε πει σχετικά με την δολοφονία της Καρολάιν από τον άνδρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τα οποία είχαν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, έχουν κάνει πιο προσεχτικό τον Σταύρο Μπαλάσκα στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Έτσι από τις… έμμεσες συμβουλές σε επίδοξους γυναικοκτόνους του τύπου ««αν δεν ήταν βλάκας, σε 4 χρόνια θα ήταν έξω», αλλά και τις νουθεσίες προς τα θύματα με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τώρα εμφανίζεται να επιδιώκει την αποκάλυψη των πραγματικών γεγονότων στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών την Πάτρα.

Έτσι μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega έβαλε στο κάδρο την μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, εκφράζοντας την άποψη ότι όσο μιλάει τόσο εκτίθεται και πέφτει σε αντιφάσεις.  

«Η φερόμενη ως δράστη, η κατηγορούμενη, η κυρία Πισπιρίγκου, ισχυρίζεται κάποια πράγματα τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο θα την βοηθήσουν. Βλέπουμε ότι είναι ακόμα λαλίστατη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αλλά αυτό είναι που θέλει αυτή. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να βρούμε την άκρη και θα την βρούμε», είπε αρχικά ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ.

«Για αυτό λέμε πολλές φορές εμείς οι αστυνομικοί και το έχουμε πει και τώρα: “Αφήστε την κατηγορούμενη να μιλάει. Μην την διακόπτετε. Αφήστε την να μιλάει, πρόσθεσε εννοώντας ότι πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις που την φέρνουν σε ακόμα πιο δύσκοηλ θέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Συκάρης: Θρίλερ με τη σορό του – Τεράστιο πρόβλημα με τη μεταφορά της

Απίστευτο περιστατικό: Τους ζήτησαν πιστοποιητικά σε πατσατζίδικο και… έσπασαν το μαγαζί! (videos)

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο ανήλικος που μαχαίρωσε τον πατριό του, επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:26