search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:52
MENU CLOSE

Ελένη Καστάνη: Τι είπε για την κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου (Video)

18.04.2022 10:09
kastani-moytidoy-new

Στην κόντρα που είχε δημιουργηθεί με τη Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε η Ελένη Καστάνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, η ηθοποιός δήλωσε ότι μέσα της έχει βρει μια εξήγηση αναφορικά με τις κατηγορίες της συναδέλφου της.

«Δεν έχω παίξει ποτέ με τη Σοφία Μουτίδου, μόνο μία φορά. Το έχω εξηγήσει μέσα μου γιατί το έκανε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν. Ίσως φταίει που είχα βγει εγώ και είχα πει κάτι στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Γιατί με πίεζαν όλοι οι δημοσιογράφοι να πω για το #metoo. Και είχα πει ότι είχα ζήσει κάποιες δυσκολίες, χωρίς να πω λεπτομέρειες. Μπορεί να θεώρησε αυτό. Χωρίς να πω πού γινόταν, ούτε τι συνέβαινε. Εγώ είμαι 30 χρόνια ηθοποιός, δεν είπα τίποτα. Γιατί κάποιος αγωνιά;», αναρωτήθηκε η Ελένη Καστάνη.

Μουτίδου για Καστάνη: «Με καταριόταν – Μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη»

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Μουτίδου μέσα από βίντεο στο Youtube είχε αναφερθεί στην Ελένη Καστάνη, ισχυριζόμενη πως στη μεταξύ τους συνεργασία είχε περάσει πολύ άσχημα.

«Μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες» είχε πει -μεταξύ άλλων- για την ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Νικολαΐδης: «Γιατί, παιδιά, δεν μπορούμε να κάνουμε αστεία με τους βιασμούς;»

Μαίρη Χρονοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – «Δεν έχουμε αίμα!»

Τουμασάτου για Φιλιππίδη: Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:51