search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Ο Μακρόν… backstage: Η φωτογραφία με το δασύτριχο στήθος που έγινε viral (photos)

18.04.2022 10:46
MACRONSTITHOS2

Λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των Γαλλικών Εκλογών η προσωπική φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να ανεβάσει στο instagram μια σειρά από νέες backstage φωτογραφίες του προέδρου.

Από αυτές, η μία στην οποία ο Γάλλος Πρόεδρος κάθεται χαλαρός σε έναν καναπέ με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του ξεχώρισε και έγινε… viral, μάλλον όμως για λάθος λόγους.

photo instagram @soazigdelamoissonniere

Η έντονη τριχοφυϊα του και κυρίως η πόζα του με «αέρα» μοντέλου προκάλεσε πολλά σχόλια ενώ οι συγκρίσεις έδιναν και έπαιρναν στα social media.

Η Daily Mail συγκρίνει τον Γάλλο πρόεδρο με τον Σον Κόνερι και τον Μπαρτ Ρέινολντς, διάσημοι και οι δύο για την πυκνή τους τριχοφυΐα στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους, ενώ κάποιοι συνέκριναν τον Μακρόν και με τον Ελβετό τενίστα Ρότζερ Φέντερερ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι νέες φωτογραφίες του Μακρόν στόχο έχουν να «κερδίσουν» νέους ψηφοφόρους, δεδομένου ότι η απήχηση της Λε Πεν στις μικρότερες ηλικίες έχει αυξηθεί σημαντικά συγκριτικά με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Άλλοι κατηγόρησαν τον Μακρόν ότι προσπαθεί να δελέασει τους ψηφοφόρους με την αρρενωπότητα του και ότι η δημοσίευση των συγκεκριμένων φωτογραφίων είναι ένα επικοινωνιακό «πυροτέχνημα» σε μια προσπάθεια να κερδίσει την ακροδεξιά αντίπαλό του με διαφορά… στήθους.

Η ανάρτηση της Soazig περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες που δείχνουν τον Μακρόν με κοντομάνικο μπλουζάκι, αγκάλια με την Μπριζίτ αλλά και να ανεβαίνει τρέχοντας την εξέδρα της ομιλίας του…

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η ανάρτηση της πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών με την «αυθόρμητη» αγκαλιά του Γάλλου προέδρου με τη Μπριζίτ Μακρόν.

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητής Γαλιατσάτος (Johns Hopkins) για Σαγκάη: Ελπίζω να μην μας κρύβουν κάτι (Video)

Μεντβέντεφ: «Μπούμερανγκ» για την Ευρώπη μια πτώχευση της Ρωσίας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ενισχύει με 50 εκατομμύρια ευρώ την ανθρωπιστική βοήθεια η Ευρωπαϊκή Ένωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:18