search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:32
MENU CLOSE

Δύο στοιχηματικές κι ένα σάιτ στο όμιλο Φιλιππάκη

21.04.2022 10:27
kingbet

Την δεύτερη ιστορική στοιχηματική εφημερίδα «1-2-χ» (η πρώτη είναι το «Προγνωσπόρ») και την ιστοσελίδα της (12xonline.gr) καθώς και την«King Bet», προσθέτει κάτω από την εκδοτική ομπρέλα του ο Γιάννης Φιλιππάκης.

Τυπικά, η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου, από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά.

Έως τότε η εφημερίδα που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα συνεχίσει να «βγαίνει» από τα γραφεία της εκδοτικής  Λάβδα- Βογιατζίδη στην Καλλιθέα. Κατόπιν θα γίνει η μεταφορά στις εγκαταστάσεις του ομίλου Φιλιππάκη.

Ο εκδότης  που ήδη έχει την δισεβδομαδιαία εφημερίδα στοιχημάτων «Προβλέψεις», εκτός από την «1-2-χ» και το σάιτ της, προσθέτει και τον επίσης στοιχηματικό τίτλο «King Bet». Με μία διαφορά. Θέτει υπο την ιδιοκτησία του μόνον την εφημερίδα, που κι εκείνη βγάζει φύλλο δυο φορές την εβδομάδα,  αλλά όχι (για την ώρα; ) την ιστοσελίδα  kingbet.gr η οποία συγκαταλέγεται στο top-3 του είδους της «και με πολλά έσοδα», όπως χαρακτηριστικά παρατηρούν πηγές περι των στοιχηματικών.

Με άλλα λόγια ο όμιλος Φιλιππάκη στο εξής θα έχει τις τρείς από τις συνολικά έξι στοιχηματικές εφημερίδες («Το στοίχημα», «Match Money» και «Super Στοίχημα», είναι άλλες τρείς).

Το «1-2-χ» όταν κυκλοφόρησε, το 1977, ήταν μια μικρού εκδοτικού κόστους εφημερίδα των Γιάννη Λάβδα, Γιώργου Βογιατζή και Γιάννη Πριμηκύριου. Στην πορεία- σχετικά νωρίς- από το σχήμα αποχώρησε ο τρίτος της παρέας και προχώρησε στην δική του έκδοση προγνωστικών για το ποδόσφαιρο.

Για την εποχή του το «1-2-χ» χαρακτηρίστηκε τόλμημα καθώς στο χώρο του ΠΡΟΠΟ  κυριαρχούσε το «Προγνωσπόρ», εν τέλει κατάφερε να εδραιωθεί και να καθιερωθεί στην αγορά.

Η κίνηση Φιλιππάκη να προσθέσει στην εκδοτική ομπρέλα του δύο ακόμη στοιχηματικές εφημερίδες, σε μια δύσκολη συγκυρία και με την  τιμή του χαρτιού να έχει αναπροσασρμοστεί,  έχει προκαλέσει ερωτηματικά στους παρατηρητές του Τύπου.

Πάντως η «βεντάλια» αθλητικών εντύπων των εκδόσεων Φιλιππάκη, διευρύνεται καθώς θα διαθέτει μιας σειρά από αθλητικούς τίτλους: «Live Sport», «Δικέφαλος», «1-2-χ», «1-2-χ BOOK», «King Βετ» και «Προβλέψεις».

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικά από το Εrtnews η τηλεοπτική αναμέτρηση Μακρόν-Λεπέν

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για την πρωτιά -Top-10 19/4/2022

FIFA+: Ο υβριδικός «ναός» του ποδοσφαίρου, παγκοσμίως, λειτουργεί (photos)


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28