search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:57
MENU CLOSE

Λιούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς ενδιαφέρονται για την αγορά της Τσέλσι (video)

21.04.2022 13:28
hamilton_williams_new

Ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον και η κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam στο τένις, Σερένα Γουίλιαμς, παρουσιάζονται έτοιμοι να κινηθούν για την αγορά της Τσέλσι από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Sky News, οι Χάμιλτον και Γουίλιαμς φέρονται αποφασισμένοι να συνεισφέρουν χρήματα στο κονσόρτσιουμ του πρώην προέδρου της Λίβερπουλ και της British Airways, Σερ Μάρτιν Μπρόουτον, ο οποίος ηγείται προσπάθειας για την εξαγορά του λονδρέζικου συλλόγου.

Πηγές του Sky News αναφέρουν ότι ο Χάμιλτον και η Ουίλιαμς, τα μέλη με το υψηλότερο προφίλ στο εν λόγω κονσόρτσιουμ αλλά και στα άλλα δύο fund που διεκδικούν την ιδιοκτησία των «Μπλε», έχουν δεσμευτεί ότι θα συνεισφέρουν από 10 εκατ. λίρες ο καθένας.

Η Serena Ventures, το ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων της Αμερικανίδας τενίστριας, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα μια επένδυση στο Opensponsorship, μια start-up αθλητικών τεχνολογιών με έδρα τη Βρετανία, ενώ ο Βρετανός πιλότος έχει υποστηρίξει μια σειρά από εταιρείες, όπως η Zapp, που αφορά ταχεία παράδοση προϊόντων από παντοπωλεία με έδρα το Λονδίνο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Χάμιλτον και η Ουίλιαμς βρίσκονται σε συνομιλίες με την ομάδα του Μπρόουτον εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Γιαννάκης για Νίκο Γκάλη: «Δεν γίναμε πολύ φίλοι, υπήρχαν στιγμές που αισθανόμασταν άβολα» (Video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς στα playoffs – Ξεπέρασε τον Τζαμπάρ (videos)

Ρονάλντο: Έδωσε ξανά το «παρών» στις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον θάνατο του παιδιού του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:56