search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:35
MENU CLOSE

«Εκρηκτική» διαφημίζεται η συνέντευξη του Ντόναλντ Τράμπ στον Πιρς Μόργκαν για το Talk TV του Μέρντοχ – Είναι όμως αληθινά εκρηκτική; (photos/video)

21.04.2022 09:41
trump_donald_synenteyxi

Δεδομένο 1: είναι πληθωρικός. Δεδομένο 2: είναι απρόβλεπτος. Δεδομένο 3: Ο Ντόναλντ Τράμπ στην τηλεόραση. Το τρίτο από μόνο του αποτελεί είδηση και όλα μαζί λειτουργούν ως πολλαπλασιαστές ενδιαφέροντος για την συνέντευξη που έδωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και αναμένεται να μεταδοθεί την Δευτέρα (του Πάσχα για εμάς), 25 Απριλίου, από το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Talk TV του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ.

Ήδη έχει προκληθεί ντόρος καθώς έγινε γνωστό παρασκήνιο της συνέντευξης που παραχώρησε ο Τράμπ στην νέα εκπομπή «Χωρίς λογοκρισία» του βρετανού Πίρς Μόργκαν. Οι δύο τους γνωρίζονται από παλιά όταν το 2008 ο Μόργκαν είχε πάρει μέρος και κέρδισε στο ριάλιτι «The Celebrity Apprentice US» στο οποίο ο Τραμπ ως επιτυχημένος επιχειρηματίας τότε ήταν παρουσιαστής.

Ο ντόρος που προκλήθηκε οφείλεται στο τρέιλ της συνέντευξης στο οποίο υπάρχει μία όχι και τόσο κομψή στιχομυθία μεταξύ συνεντευξιαζόμενου και συνεντευξιαστή και τον Ντόναλντ Τράμπ να φαίνεται να αποχωρεί από το γύρισμα και το πλατό έκδηλα ενοχλημένος.

Το προωθητικό τρέιλερ της συνέντευξης με προβοκατόρικο τίτλο «Η πιο εκρηκτική συνέντευξη της χρονιάς», που προβάλει το Talk TV (είναι και στο Youtube) δίδεται η αίσθηση ότι τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά το γύρισμα.

Στο τρέιλ με μονταρισμένα αποσπάσματα φαίνεται ο Τραμπ να λέει «νομίζω πως είμαι πολύ καλός άνθρωπος». Και σε επόμενο πλάνο να συνεχίζει λέγοντας προς τον δημοσιογράφο «πολύ πιο ειλικρινής από εσένα στην πραγματικότητα». Στο επόμενο φαίνεται ο Μόργκαν να λέει «Έγιναν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές. Χάσατε»«Μόνον ένας ανόητος θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο», μοιάζει να ατακάρει ο Τραμπ και ο Μόργκαν να τον ρωτά «με θεωρείτε ανόητο». «Τώρα το πιστεύω, ναι», κάνει ο Τραμπ.

Στη συνέχεια του τρέιλερ, ο Τραμπ γίνεται αγέλαστος, όπως είναι γνωστό ότι κάνει όταν τα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι στραμμένα πάνω του, σύμφωνα με το deadline.com.

Το κλιπ τελειώνει με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να μουρμουρίζει «πολύ ανέντιμο», αποχωρώντας από το πλατό της εκπομπής.

Ρεπορτάζ του NBC News (επίσης ιδιοκτησίας Μέρντοχ) αναφέρει ότι σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος Τύπου του πρώην Αμερικανού προέδρου,  οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχαριστίες και ότι ακούγονται να γελούν μεταξύ τους στο «κλείσιμο» της συνέντευξης.

«Ήταν μια εξαιρετική συνέντευξη», ακούγεται να λέει στο ηχητικό τεκμήριο ο Μόργκαν με τον Τραμπ να συμφωνεί λέγοντας «Ναίαιαι». «Σας ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά το εκτιμώ», λέει ο Μόργκαν.

Το τοκ σόου «Piers Morgan Uncensored», που διαφημίζεται ως «ένα ατρόμητο φόρουμ για ζωντανές, ευφυείς συζητήσεις και συνεντεύξεις που καθορίζουν την ατζέντα», διάρκειας μιας ώρας, θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και από άλλα τηλεοπτικά δίκτυο του Μέρντοχ, μεταξύ των οποίων το Fox Nation, το Sky News Αυστραλίας.

Διαβάστε επίσης:

Debate Μακρόν – Λε Πεν: Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις

Μαριούπολη: «Το Azovstal θα πέσει πριν από το μεσημέρι», λέει ο Καντίροφ – Το 80% του Λουγκάνσκ υπό ρωσικό έλεγχο (Videos)

Ποιος δίνει άσυλο στον Μίκυ Μάους;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:20