search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:29
MENU CLOSE

Ο Λάκης Γαβαλάς αναρωτιέται στο TikTok, πότε θα τον καλέσουν στο Survivor

22.04.2022 19:46
gavalas_new

Μέσα σε ένα κοχύλι αναρωτιέται ο σχεδιαστής μόδας μπας και… τον ακούσει ο Ατζούν Ιλίτζαλι, παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται στο νησί της Πάτμου, κάτι που έκανε ο ίδιος γνωστό μέσα από μία ανάρτηση στην πλατφόρμα του TikTok. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο κάθεται πάνω σε έναν βράχο δίπλα στη θάλασσα και μιλά μέσα από ένα κοχύλι.

Απευθυνόμενος στον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης, ο Λάκης Γαβαλάς έστειλε το δικό του μήνυμα για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Survivor.

«Μα επιτέλους, πότε θα με καλέσουν στο Survivor; Πρέπει να μιλήσω με το κοχύλι για να με ακούσει ο παραγωγός, Ατζούν;» ακούγεται να λέει, χρησιμοποιώντας το κοχύλι σαν ακουστικό τηλεφώνου.

Θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, μέλος της ομάδας των Διασήμων από το ριάλιτι επιβίωσης;

@lakisgavalasofficial Σε αναμονη για το survivor 5😂😂 #patmos #survivor2022 #acunmedya #evridikipapadopoulou #patmos #lakisgavalas #fouryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – LakisGavalasOfficial

Διαβάστε επίσης:

Σελίν Ντιόν: Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο κάνει η διάσημη τραγουδίστρια

Σωτήρης Χατζάκης: «Υπήρξα αποδέκτης παρενόχλησης και από γυναίκες και από άντρες» (Video)

Νίνο Ξυπολιτάς: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20