search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:41
MENU CLOSE

Twitter: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία – Οριστικά στα χέρια του Έλον Μασκ

25.04.2022 23:13
twitter-new

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ολοκληρώθηκε η πώληση του Twitter στον Έλον Μασκ με το συνολικό ποσό της αγοράς να φτάνει τα 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τον Guardian, η συμφωνία θέτει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla επικεφαλής μιας εταιρείας με 217 εκατομμύρια χρήστες και σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας και της ατζέντας των μέσων ενημέρωσης και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Η αρχική απροθυμία του Twitter να αποδεχθεί μια συναλλαγή φάνηκε να εξασθενεί αφού ο Μασκ επιβεβαίωσε ένα πακέτο επιπλέον χρηματοδότησης για τη συμφωνία και οι μέτοχοι συμφώνησαν με αυτό.

«Η διοίκηση του Twitter ήρθε σε συμφωνία για την πώλησή του στον Έλον Μασκ έναντι 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων», αναφέρει το BBC ενώ με ανάρτησή του στο Twitter, ο Μασκ τόνισε ότι: «Ελπίζω ακόμη και οι χειρότεροι επικριτές μου να παραμείνουν στο Twitter, γιατί αυτό σημαίνει ελευθερία του λόγου».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί στο Ντονμπάς – Δύο παιδιά ανάμεσά τους

Γαλλικές εκλογές: Με το βλέμμα στις βουλευτικές τώρα ο Μακρόν – Τα σενάρια, θα αποφύγει τη «συγκατοίκηση»

Γαλλικές εκλογές: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» για τον Εμανουέλ Μακρόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:39