search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πραγματογνωμοσύνη στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας διέταξε η ανακρίτρια

27.04.2022 17:02
roula-pispiringou_0

Πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς παιδοψυχολόγους ζητεί η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο την προφυλακισμένη μητέρα της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 18η τακτική ανακρίτρια, κ. Χριστίνα Σαλάππα έδωσε εντολή σε ειδικό πραγματογνώμονα – παιδοψυχολόγο, ώστε να μελετηθούν και να ερμηνευτούν οι ζωγραφιές που βρέθηκαν στο σπίτι της 9χρονης πριν το κοριτσάκι φύγει από τη ζωή.

Ειδικός παιδοψυχολόγος αφού μελετήσει τις επίμαχες ζωγραφιές, θα ερμηνεύσει όσα απεικόνισε η 9χρονη στο χαρτί, πριν το θάνατο της.

ζωγραφιά Τζωρτζίνας
Ο

Οι ζωγραφιές που, μεταξύ άλλων, απεικόνιζαν αγγέλους αλλά και ένα δέντρο- κρεμάλα για πολλούς ειδικούς, ήταν ο τρόπος της άτυχης μικρής να εκπέμψει «σήματα κινδύνου». 

Οι ειδικοί, αναφέρουν ότι με σχήματα και χρώματα η 9χρονη κατέγραφε συναισθήματα φόβου και οι ζωγραφιές της ήταν «κραυγή για βοήθεια».

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, η οποία με το θάνατο της άνοιξε τον δρόμο για να οδηγηθεί στη φυλακή η μητέρα της κατηγορούμενη για τη δολοφονία της, εκτιμάται ότι μπορούν να ρίξουν φως σε σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Εκτέλεση Σκαφτούρου: 10 σφαίρες στο σώμα του- Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Κορωνοϊός: «Έσπασε» το φράγμα των 29.000 νεκρών στην Ελλάδα

Δυστύχημα Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής crosscar ο 19χρονος που έχασε την ζωή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:26