search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:27
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Πάρτι την βραδιά της εκλογής προέδρου στήνει ο Αλέξης Τσίπρας

27.04.2022 06:00
tsipras_new

Καμπάνιες, συνεντεύξεις και παρεμβάσεις ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας το επόμενο διάστημα για να προσελκύσει ψηφοφόρους (νέα μέλη του κόμματος) για την εκλογή προέδρου.  

Στον ΣΥΡΙΖΑ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αριθμό των μελών που θα εγγραφούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να ψηφίσουν για εκλογή προέδρου του κόμματος με μοναδικό υποψήφιο τον Αλέξη Τσίπρα.  

Η εγγραφή νέων μελών είναι προσωπικό στοίχημα του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και η ψήφος τους στις 15 Μαΐου θα αποτελεί , εκ των πραγμάτων, ψήφο μετασχηματισμού του κόμματος.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr για εκείνη τη μέρα ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει ένα πάρτι. Πάρτι το οποίο θα αναλάβει η Νεολαία του κόμματος σε συνεννόηση με τον Γραμματέα Δημήτρη Τζανακόπουλο. Οι κάλπες – σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα –  θα κλείσουν στις 19.00 το απόγευμα. Μετά την παρέμβασή του στα ΜΜΕ ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει σε πάρτι που στήνει η νεολαία γι’ αυτόν.  

Η γιορτή του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει σε ανοιχτό χώρο και θα προσκληθούν και κάποιοι δημοσιογράφοι πέρα από τον σκληρό πυρήνα του κόμματος. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί εξαιρετικές επαφές με τους νέους σε ηλικία συντρόφους του.  

Υ.Γ: Δεν άρεσε σε πολλούς «προεδρικούς» η «ακατανόητη» όπως την χαρακτήρισαν πολιτική επίθεση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον αρχηγό του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη.  

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Νέα παράπονα στους Υπουργούς – Το μήνυμα που έστειλε ο Μητσοτάκης

ΚΙΝΑΛ: H επίθεση των 15 βουλευτών στον Κυριάκο Πιερρακάκη

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της για τους έξι μήνες από το θάνατό της (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:24