search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:50
MENU CLOSE

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα – Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

28.04.2022 21:35
ioanna- theodorakis 98-new

Για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της θα εμφανιστεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» που θα προβληθεί στον Alpha τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα γυρίσει πίσω, στην πολυκατοικία της Καλλιθέας όπου δέχθηκε επίθεση από την Έφη Καρακάντζουλα με βιτριόλι, αλλάζοντας για πάντα την ζωή της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, προϊδέασε ήδη για το πώς είναι το πρόσωπό της σε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Intagram, συνοδεύοντας την φωτογραφία της με ένα μήνυμα που αποδεικνύει τη δύναμη ψυχής που διαθέτει αλλά και να δώσει δύναμη με την σειρά της σε όσους την έχουν ανάγκη.

Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;». Αυτή την ερώτηση δέχθηκε ο δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος συνομίλησε με την Ιωάννα και ο ίδιος έδωσε την απάντησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και μιας κοινής ανάρτησης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 «”Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Άστατος την Πρωτομαγιά με λασποβροχές και καταιγίδες (Video)

Κορωνοϊός – άρση μέτρων: Παραμένουν οι μάσκες στους εσωτερικούς χώρους

Επίσημο: Τέλος τα πιστοποιητικά εμβολιασμού-νόσησης και χωρητικότητα στο 100% από 1η Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48