search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:24
MENU CLOSE

«Μύλος» με τον Μίνο Ραϊόλα: «Με πέθαναν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»

28.04.2022 15:15
raiola_new

Η είδηση του θανάτου του πασίγνωστου ατζένη Μίνο Ραϊόλα, που είδε το φως της δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (28/4) μπορεί να έκανε τον γύρο του κόσμου και να μεταδόθηκε από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη, ωστόσο αποδεικνύεται fake news.

Αρχικά, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA έγραψε ότι η κατάστασή του 54χρονου μάνατζερ είναι πολύ σοβαρή, άρα βρίσκεται στη ζωή.

Το οριστικό τέλος στις φήμες έδωσε ο ίδιος ο Ραϊόλα με αναρτήσή του στο Twitter. «Τρέχουσα κατάσταση. Εκνευρισμένος επειδή για 2η φορά μέσα σε 4 μήνες με σκοτώνουν».

Δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του Ραϊόλα έκανε και ο γιατρός του, λέγοντας πως «ο Μίνο είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνει μάχη».

Παράλληλα, ο δόκτωρ Αλμπέρτο Ζανγκρίλο που εργάζεται στο νοσοκομείο «San Raffaele» του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται ο Ραϊόλα, δήλωσε: «Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα ψευδοδημοσιογράφων που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει να επιβιώσει».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό και μία ανάσα από το Final Four – Επικράτησε με 87-83

Champions League: «Καρφί» για τελικό η Λίβερπουλ – Επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ (Video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό – Άντεξε στο «Καραϊσκάκη» και πήρε την ισοπαλία με 1-1 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:21