search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08
MENU CLOSE

Οικονόμου για «τζαμπατζήδες» ρεύματος: Κάνει τον ανήξερο και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ (Videos)

29.04.2022 09:38
oikonomou_new

Στην αντεπίθεση για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο χαρακτηρισμός «τζαμπατζήδες» σχετικά με τις χιλιάδες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα προχώρησε ο Βασίλης Οικονόμου.

Ως γνωστόν την Τετάρτη ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην ΕΡΤ, στην ερώτηση για το τι πρέπει να γίνει, όταν οι πολίτες υποχρεώνονται να επιλέξουν ανάμεσα στον λογαριασμό της ΔΕΗ και το σουπερμάρκετ, ο βουλευτής δήλωσε ότι «σε αυτή τη χώρα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο τζάμπας πέθανε» και πως κάποιοι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία το υψηλό κόστος του ρεύματος γιατί έχουν τη νοοτροπία του «δεν πληρώνω».

Ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος έχει πάρει στην σειρά από το πρωί της Τετάρτης όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, κάνει μεταξύ άλλων λόγο για δολοφονία χαρακτήρων, μονταζιέρα και προβοκάτσια.

Παράλληλα εξαπολύει επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ για τα «βέλη» που δέχεται.

«Η δήλωση μου ήταν πολύ συγκεκριμένη. Έχει απομαγνητοφωνηθεί και βγει στην δημοσιότητα. Η “Αυγή”, η “Αυγούλα” και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν μια δολοφονία χαρακτήρα, βάζοντας μπροστά την «μονταζιέρα». Εγώ είπα ότι υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα στους λογαριασμούς και η κυβέρνηση ασκεί την κοινωνική πολιτική της με τα μέτρα στήριξης. Δεν υπάρχει δωρεάν ρεύμα», είπε μεταξύ άλλων, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

«Aπομονώθηκε μια φράση μου»

«Όλος ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ, τα “τρολ” του ΣΥΡΙΖΑ από χθες το πρωί με έχουν πεθάνει… Εισηγείται κάποιος δωρεάν ρεύμα; Γιατί ο κ. Τσίπρας (το εισηγείται); Ε, αυτό είπα. Δεν υπάρχει δωρεάν ρεύμα. Υπάρχει λοιπόν το κόστος. Μπορεί να μας πει ο κ. Τσίπρας ότι εισηγείται δωρεάν ρεύμα. Να μας εξηγήσει και γιατί έκοβε του κοσμάκη το ρεύμα το ‘17 και το ’18, τα τελευταία χρόνια που ήταν πρωθυπουργός», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ βγήκα ο ”μπαταχτσής”. Εγώ, που έχω ενήμερο δάνειο. Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που χρωστάει πάνω από τα δικά μου…. Πώς τολμάνε και μιλάνε σήμερα στον κόσμο», πρόσθεσε.

Τέλος, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN, ο Β. Οικονόμου ισχυρίστηκε πως «απομονώθηκε μια φράση μου».

«Πρόκειται για μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής. Απομονώθηκε μία φράση μου, εγώ είπα ότι “υπάρχει το κοινωνικό τιμολόγιο, πρέπει η κυβέρνηση να βρεθεί πάνω από αυτούς που έχουν αδυναμία και μην κόβεται το ρεύμα εάν έχουν πρόβλημα και πραγματική ανάγκη. Και είπα ότι να μη κρύβονται πίσω από τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη κάποιοι που μπορούν να πληρώσουν και δεν το κάνουν. Το ρεύμα δεν μπορεί να είναι δωρεάν και γι αυτόν που δεν μπορεί να το πληρώσει υπάρχει κοινωνική πολιτική που μπορεί να τον στηρίξει», είπε ο Β. Οικονόμου και συνέχισε:

«Από αυτό το πράγμα, πιάσανε ένα κομμάτι, τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν λυσσάξει από χτες το πρωί με επιθέσεις επί επιθέσεων -και προσωπικές απειλές– για να πούνε τι; Ότι εμείς λέμε «όχι» στους αδύναμους ανθρώπους. Ίσα – ίσα λέμε “ναι στους αδύναμους ανθρώπους” και έρχεται ο Τσίπρας ο ευαίσθητος ο οποίος το 2017 έκοψε σε 230.000 συμπολίτες μας το ρεύμα, το 2018 σε άλλους 220.000 να καταθέσει -ο υποκριτής πολιτικός- τροπολογία».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης στις ΗΠΑ και οι τουρκικές υπερπτήσεις

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο – Τι θέματα θα συζητηθούν

Οικονόμου για Τσίπρα: Επιδιώκει να ξαναβυθίσει τη χώρα στην άβυσσο, όπως και το 2015

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:07